Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ-ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Ο διοικητής του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στις τοπικές κοινωνίες να συνδράμουν τόσο υλικά όσο και ηθικά.

Ανοιχτή πρόσκληση, στις τοπικές κοινωνίες, να σταθούν για μία ακόμη φορά αρωγοί, στον αγώνα που δίνει η χώρα συνολικά και τα νοσηλευτικά ιδρύματα ειδικότερα, για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, απευθύνει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Ρούφος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ρούφος, υπογραμμίζει το πόσο καθοριστικές θα είναι οι επόμενες εβδομάδες οι οποίες «θεωρούνται κρίσιμες για την κορύφωση της Πανδημίας», αλλά ταυτόχρονα και τον πολύ σημαντικό ρόλο των τοπικών κοινωνιών, των πολιτών στη στήριξη του συστήματος υγείας, μέσω δωρεών.

Διαχρονικά, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΓΝΑ, πολίτες είτε μεμονωμένα, είτε μέσω φορέων και συλλογικών δράσεων προχωρούν σε δωρεές προς το Νοσοκομείο, οι οποίες ακόμη και σε περιόδους κανονικότητας, χαρακτηρίζονται πολύτιμες στην προσπάθεια που καταβάλλεται για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Ο κ. Ρούφος εκτιμά ότι αυτό το κύμα στήριξης που και τώρα εκφράζεται, λόγω της έξαρσης της νόσου του κορωνοϊού, θα αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο του ΠΓΝΑ με την τοπική κοινωνία, ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει άρρηκτος και να ενισχυθεί, με τους πολίτες να συνδράμουν υλικά και ηθικά, στο έργο του νοσοκομείου, καλύπτοντας, στο βαθμό που είναι εφικτό, ανάγκες εξοπλισμού και ουσιαστικά ανάγκες των ασθενών και συνανθρώπων μας.

Σημειώνεται ότι για οποιαδήποτε δωρεά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στον αριθμό 2551353102 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgnadorees@gmail.com
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ