Skip to main content

Νοσοκομείο Κιλκίς-Koρωνοϊός: Λειτουργεί κανονικά η μαιευτική κλινική

Σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς τις τελευταίες ημέρες έγινε εκτεταμένη απολύμανση κλινικών, διαδρόμων και εξωτερικών χώρων.

Επανήλθε σε πλήρη λειτουργία η μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς μετά τα αρνητικά αποτελέσματα  που εκδόθηκαν χθες σε επαναληπτικές εξετάσεις δειγμάτων ενός γιατρού και δυο νοσηλευτών που είχαν εκτεθεί περισσότερο με την 29χρονη Αφγανή που γέννησε και εκ των υστέρων αποδείχτηκε θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, το αρνητικό αποτέλεσμα και του επαναληπτικού ελέγχου έγινε δεκτό με ανακούφιση από το προσωπικό του νοσοκομείου και ήδη από τη δευτέρα η Μαιευτική Κλινική λειτουργεί κανονικά και σε καθεστώς πλήρους ασφάλειας για τους νοσηλευόμενους, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Ο στόχος της διοίκησης και του διοικητή του ιδρύματος Γιάννη Ανδρίτσου ήταν να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ελέγχου και επανελέγχου στο μέγιστο - και πέραν αυτού- δυνατό αριθμό ιχνηλατηθέντων επαφών της 29χρονης Αφγανής- ώστε η επαναλειτουργία της κλινικής να σηματοδοτήσει την επάνοδο του ιδρύματος στην κανονικότητα.

Μάλιστα σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς τις τελευταίες ημέρες έγινε εκτεταμένη απολύμανση κλινικών, διαδρόμων και  εξωτερικών χώρων.