Skip to main content

Νοσοκομείο ο ΠΑΟΚ - Έδωσε ρεπό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

Κρουμπάλι, Μαργαρίτης, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης και Κατσίβελης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς - Μετέβησαν με άδεια στις ΗΠΑ οι Τζάκσον και Γκος

Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα επέστρεψε στη βάση του ο ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και ενόψει της διακοπής του Ελληνικού πρωταθλήματος και του Basketball Champions League.

Το βασικότερο πρόβλημα αφορά τον Ουσμάν Κρουμπάλι που παρά τον σοβαρό τραυματισμό στη μύτη, ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Χαλκίδα προσπαθώντας να εξαντλήσει έστω και τις απειροελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για την συμμετοχή του.

Ο φόργουορντ του «Δικεφάλου» δεν κατάφερε να αγωνιστεί και θα συνεχίσει πλέον να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και BCL, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Αμερικανού, δεν είναι όμως και το μοναδικό για την ομάδα, καθώς οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ουσιαστικά πρόκειται για ένα θέμα που τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά στη διάρκεια της φετινής σεζόν.  

Ο Αντώνης Κόνιαρης από μία σύγκρουσή του στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, έχει έντονες ενοχλήσεις στον ώμο και στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού του χεριού έχει και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Με δεδομένα όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά και την άδεια που ζήτησαν και πήραν προκειμένου να μεταβούν στις ΗΠΑ οι Νταρνέλ Τζάκσον και Φιλ Γκος (επιστρέφουν στις 21/2), μάλλον ήταν αναγκαίο το ρεπό που δόθηκε σε όλη την ομάδα μέχρι και την επόμενη Τρίτη.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι για την Τετάρτη 21/2.