Skip to main content

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δώρα σε μικρούς ασθενείς από τον δήμο Παύλου Μελά

Τα νοσηλευόμενα παιδιά κάθε ηλικίας παρέλαβαν πακέτα με όμορφα δώρα, προσφορά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαχητές της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ τις ημέρες των γιορτών.

Τα νοσηλευόμενα παιδιά κάθε ηλικίας παρέλαβαν πακέτα με όμορφα δώρα, προσφορά της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά.

Τα δώρα, που μοιράστηκαν από το νοσηλευτικό προσωπικό μαζί με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενθουσίασαν τους μικρούς ασθενείς και σκόρπισαν στους θαλάμους χαμόγελα αισιοδοξίας.

Τα παιδικά δώρα παρέδωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου στην προϊσταμένη της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη. Κατά την επίσκεψή της, η Αντιδήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες της για το έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας και μετέφερε τις ευχές της για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και δύναμη τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους ασθενείς του Νοσοκομείου.