Skip to main content

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Στοπ σε όλα τα ιατρεία, τέλος οι επισκέπτες

Επείγουσα ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης - Αναβάλλονται όλα τα ιατρεία και διεξάγονται μόνον τα έκτακτα χειρουργεία

Αναβάλλονται όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία, ανακοίνωσε σήμερα μέσω Facebook το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, που λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε επείγουσα, όπως τη χαρακτηρίζει, ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο τονίζει ότι από εχθές Πέμπτη, λόγω της πανδημίας του COVID-19:

• Αναστέλλεται το επισκεπτήριο. Όπου κρίνεται αναγκαίο, επιτρέπεται ένας συνοδός με ειδική άδεια

• Αναβάλλονται όλα τα πρωινά και απογευματινά ιατρεία

• Διεξάγονται μόνο τα έκτακτα χειρουργεία

Η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου προκάλεσε εχθές εκνευρισμό σε ασθενείς και επισκέπτες, στους οποίους δεν επετράπη η είσοδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, σημειώθηκε ένταση στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου -τη μοναδική που παρέμεινε ανοικτή- από τους συγκεντρωμένους, όταν ενημερώθηκαν για τα νέα μέτρα. Η είσοδος επετράπη μόνον σε ασθενείς και συνοδούς που η εισαγωγή τους κρίθηκε απολύτως απαραίτητη. 

Χωρίς επισκεπτήριο και το Παπανικολάου

Εξάλλου, από εχθές και το νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε απαγόρευση επισκεπτηρίου ασθενών. Με σχετική ανακοίνωση που θυροκολλήθηκε στην είσοδο του νοσοκοκομείο (σχετική φωτογραφία), ενημερώνει χαρακτηριστικά ότι, με εντολή της διοίκησης, απαγορεύεται το επισκεπτήριο και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνον σε όσους προσκομίζουν χαρτί παραμονής.