Skip to main content

Nόστιμη... βόλτα στο Mediterranean Cosmos για την απόλυτη dining εμπειρία

Ο dining χώρος του Mediterranean Cosmos γίνεται το στέκι κάθε οικογένειας και υπόσχεται να σας χαρίσει ένα απίθανο γαστρονομικό ταξίδι!

Οι στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας είναι ανεκτίμητες και για αυτό αξίζει να πλαισιώνονται από ποιοτικές λεπτομέρειες. Και ποιος άραγε λέει όχι σε μία... νόστιμη βόλτα; Έτσι, για την απόλυτη dining εμπειρία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mediterranean Cosmos.

Ο εξαιρετικά καλαίσθητος χώρος του εμπορικού κέντρου προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα γεύσεων, διαλεγμένες μία προς μία με έναν και μόνο σκοπό: να ξετρελάνουν τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι signature προτάσεις που θα βρούμε μόνο στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos το καθιστούν ως την αγαπημένη επιλογή για μία βόλτα με τους αγαπημένους μας, ενώ τα αγνά και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται δημιουργούν τα πιο νόστιμα γευστικά παντρέματα.

Παράλληλα, οι αμέτρητες επιλογές των καταστημάτων δίνουν τη λύση για τις... αναποφάσιστες παρέες καθώς το dining place του Mediterranean Cosmos δημιουργεί τον απόλυτο χώρο για combos γεύσεων με απίθανους συνδυασμούς από διάφορα καταστήματα, κάτι που σίγουρα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Αν λοιπόν αναζητάτε το μέρος που θα γίνει το στέκι της οικογένειάς σας, θα βρείτε την απάντηση στο Mediterranean Cosmos, όπου φυσικά μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας με μία όμορφη βόλτα για ψώνια καθώς και άλλες δραστηριότητες. Και επειδή σίγουρα άνοιξε η όρεξή σας, μία ματιά στις θεϊκές προτάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε είναι η τέλεια αφορμή για να οργανώσετε την επόμενη βόλτα σας!

Brunch is always the answer

Τα πρωινά γεύματα είναι και τα πιο σημαντικά και στο Mediterranean Cosmos θα βρείτε τα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

Το Χρυσό

Το κατάστημα «Το Χρυσό» είναι ευρέως γνωστό για τις φρέσκιες του πίτες και τον εξαιρετικό του καφέ, αφού εδώ ο καφές αποτελεί επιστήμη...

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία απο φρέσκα σάντουιτς και σαλάτες, καλύπτοντας όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Το ενδιαφέρον του για την υγιεινή διατροφή εκφράζεται μέσα από το fruit & superfood bar που διαθέτει παράγοντας ζωντανούς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες. Το Χρυσό δεσμεύεται ότι από την επίσκεψη σας στο κατάστημα, θα μείνετε ευχαριστημένοι χάρη στην άψογη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση σε ό,τι και αν δοκιμάσετε.

Παραδοσιακό 

Τρέχεις όλη τη μέρα και κάνεις και διατροφή. Πεινάς και λαχταράς κάτι να φας και να μην σε φάει! Να είναι χορταστικό, να είναι νόστιμο, να είναι θρεπτικό! Η απάντηση είναι... ΠαραδοσιακόΘες αλμυρό; Κρύα σάντουιτς, με προσεκτικά επιλεγμένα αλλαντικά και ελληνικά τυριά, δροσερές σαλάτες, υγιεινά μικρογεύματα με λαχανικά, ζυμαρικά, όσπρια, κινόα! Θες γλυκό; Πολλές οι επιλογές, donut cakes, σοκολατόπιτα και muffins. Και μην ξεχνάμε Scrocchiarella & Πεϊνερλύ για ζεστό σνακ που σε γεμίζει γεύση. Αφράτη φρεσκοψημένη ζύμη και yummy υλικά. Συνοδεύστε με φρεσκοστυμένους φυσικούς χυμούς και σπιτικές λεμονάδες και εξαιρετικό καφέ!

Με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια το brand συνεχίζει την ανάπτυξη του με εξειδίκευση στην μπουγάτσα, με χειροποίητο φύλλο αέρος και τις πίτες με χωριάτικο φύλλο, αλλά και με μεγάλη δημιουργική ματιά στα απολαυστικά κρύα σάντουιτς και στα healthy meals, παντρεύει τις μαμαδίστικες γεύσεις και τεχνικές, με νέες προτάσεις και έμπνευση από την σύγχρονη μεσογειακή διατροφή. Με σεβασμό στον πελάτη και την υγεία του, φροντίζει τις καθημερινές του ανάγκες για θρέψη και διάθεση!

Estrella

Φιλικό και άνετο, το Estrella έκανε θραύση στην Ελλάδα με το λαχταριστό του bougatsan και το πλούσιο brunch και συνεχίζει εμπλουτίζοντας διαρκώς το μενού του με συναρπαστικές γεύσεις παντρεύοντας τη Μεσογειακή με την Διεθνή κουζίνα.

Στο Estrella απολαμβάνεις Korean Street Toast, με ομελέτα, ψητό ζαμπόν fuantre, με τηγανητές πατάτες, να ταιριάζουν τέλεια με iceberg, γραβιέρα, bbq sauce και μαγιονέζα, Croque Madame, σε αλμυρή φωλιά churros, με sauce Mornay, αβγά μάτια, ξεροψημένο μπέικον, λιωμένο cheddar και μαγιονέζα τρούφας, σαλάτα ελαφριά και χορταστική με super food Κινόα με πιπεριές, ντοματίνια, καλαμπόκι, αβγό στους 64°C και ψητό κατσικίσιο τυρί, Flatbread Two Flavors σε ζύμη Pinsa αργής ωρίμανσης προζύμης με prosciutto, τυρί κρέμα, γραβιέρα, μανιτάρια με σκόρδο, σπανάκι και πικάντικη σάλτσα ντομάτας και μια πλούσια ποικιλία για brunch, lunch και dinner.

The street food experience

Στο Mediterranean Cosmos θα βρούμε τις πιο συγκλονιστικές επιλογές για street food απολαύσεις που θα χορτάσουν το στομάχι αλλά και τα μάτια μας!

Pax Burger

Πόσο εύκολο είναι να βρεις burger από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά στη Θεσσαλονίκη; Μάλλον όχι πολύ… Εμείς πάντως από το 2014, έχουμε ανακαλύψει τα Pax Burgers στο food court του Mediterranean Cosmos, ή αλλιώς, το κλασικό σημείο συνάντησης των burgeristas που λατρεύουν το αυθεντικό, ποιοτικό burger και τις πρωτότυπες γεύσεις.

Η μυστική συνταγή τους, κρύβεται στο όνομά τους: Pretty Amazing and Xtraordinary burgers. Με πιο απλά λόγια, burger που φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται στη σχάρα τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας το πιο ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι! Το αποτέλεσμα συμπληρώνουν φυσικά και τα αφράτα ψωμάκια, τα οποία παρασκευάζονται με μια αποκλειστική συνταγή χωρίς συντηρητικά και φτάνουν καθημερινά στα καταστήματα, ώστε να διατηρούνται φρέσκα, μαζί με τις χειροποίητες sauces και τις φρέσκες τηγανητές πατάτες που πλαισιώνουν ιδανικά την κάθε μπουκιά. Στα πλεονεκτήματά του και το θετικό word of mouth, αφού θεωρείται το πιο value for money μπεργκεράδικο και μάλιστα με πολλές βραβεύσεις κοινού στο ενεργητικό του!

Street Food Movement

Το Street Food στα καλύτερά του! Το Esteban, μας φέρνει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του Μεξικού, τυλιγμένα σε φρεσκοψημένη τορτίγια! Best Seller: Chicken Quessadilla!

To Patafritas, ένα κλασσικό κομμάτι της πόλης όπου η τηγανιτή πατάτα και οι σως πρωταγωνιστούν πανηγυρικά! Best Seller: Sky Mix – μουσταρδομαγιονέζα με μπέικον & κεφαλοτύρι

Το Philly Cheesesteak, σήμα κατατεθέν της Φιλαδέλφιας. Λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο steak με σκορδοβούτυρο σε φρεσκοψημένo ψωμί bagel ή μπαγκέτα. Best Seller: The BBQ

Γεύσεις και αρώματα από Ελλάδα

Η ελληνική κουζίνα, όπως και να το κάνουμε, είναι η αγαπημένη μας. Έτσι στο dining place του Mediterranean Cosmos μάς περιμένουν οι πιο εκλεκτές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φαντασία.

Γύρος Προεδρικός

Εδώ όλα ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας! Στον Γύρο Προεδρικό τα πιο εκλεκτά κρέατα ψήνονται φρέσκα στη σχάρα, στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος.

Για τους λάτρεις των χορταστικών πιάτων και των δυνατών γεύσεων, οι νόστιμες γεύσεις συνοδεύουν την κάθε βόλτα σας. Χαρακτηριστικά πιάτα αποτελούν η προεδρική πίτα με αυθεντικό γύρο Θεσσαλονίκης και το μοσχαρίσιο, ανατολίτικο ντοννέρ.

Μικρός Βοριάς

Τα σπιτικά, μαμαδίσια φαγητά δεν θα πρέπει να λείπουν σε κανέναν, και ο Μικρός Βοριάς φροντίζει γι’αυτό κάθε μέρα. Με πρώτες ύλες και συνταγές προσεκτικά επιλεγμένες, για να θυμίζουν σπίτι! Πολυαγαπημένα, πολυδοκιμασμένα και χαρακτηριστικά πιάτα ο μουσακάς, το παστίτσιο και τα κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο.

Λάδι και Ρίγανη

Δεκαπέντε χρόνια πρωτοπορίας και γεύσεων! Το Λάδι και Ρίγανη αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές και ποιοτικές προτάσεις της πόλης μας όπου πάντα πρωταγωνιστούσαν τα χειροποίητα σουβλάκια, η αλάδωτη καλαμποκίσια πίτα και η μοναδική φέτα σως. Αγαπημένες δημιουργίες που πρέπει να δοκιμάσετε:

• Το ελαφρύ Green Dish με φρεσκοκομμένο γύρο σε πράσινη σαλάτα και σως μουσταρδομαγιονέζας και μυρωδικών
• Το μοναδικό Gyros Burger

Τα κλασικά και λατρεμένα

Υπάρχουν ορισμένα πιάτα που έχουμε συνδυάσει με τις βόλτες μας στο Mediterranean Cosmos και μόνο στο άκουσμά τους ανυπομονούμε να σπεύσουμε να τα γευτούμε.

Hot Pot Pasteria

Ποιος δεν αγαπά τις μακαρονάδες; Στην Hot Pot Pasteria μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα συνδυάζοντας τη, με μια τραγανή μπουκέτα η μια ολόφρεσκη σαλάτα. Ακόμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια καθώς με κάθε παιδικό menu υπάρχει δώρο Playmobil.

The Prince Barsserie

Τελικά, μετά απ’ όσα έχουμε ακούσει και κυρίως δει τον τελευταίο καιρό, σημασία δεν έχει ούτε ο... προορισμός, ούτε το... ταξίδι, αλλά η εμπειρία όσων θα ζήσεις εκεί. Αυτός είναι καθημερινά και ο στόχος του The Prince Barsserie, να σου χαρίσει μία νέα εμπειρία διασκέδασης!

Βρίσκεται στον χώρο του Mediterranean Cosmos και σου παρέχει καθημερινά ένα φιλόξενο περιβάλλον όπου το γρήγορο και ενημερωμένο προσωπικό λειτουργεί ως οικοδεσπότης για τον καθέναν από εμάς. To Prince αποτελεί έναν all day food bar προορισμό, ο οποίος αν και μετρά ήδη 10 χρόνια ζωής διαθέτει πάντα έναν up-to-date αέρα ανανέωσης.

Goody’s Burger House

Goody’s Burger House προχωρούν σε μια ακόμη προϊοντική καινοτομία λανσάροντας για πρώτη φορά τα νέα λαχταριστά Bao Buns. Πιο συγκεκριμένα, στα Goody’s Burger House θα βρούμε 3 ξεχωριστές συνταγές bao buns, οι οποίες περιλαμβάνουν διαφορετικες γεμίσεις, καλύπτοντας όλες τις γευστικές προτιμήσεις:

  • Bao Bun με Pulled Beef: Αφράτο ψωμάκι bao, ζουμερά κομμάτια από αργομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κρέας, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και vegan spicy mayo sauce!
  • Bao Bun με Crispy Chicken: Αφράτο ψωμάκι bao, τραγανό κοτόπουλο πανέ, μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και sweet chili mayo sauce!
  • Vegan Bao Bun με ψητά λαχανικά: Αφράτο ψωμάκι bao, ψητές πολύχρωμες πιπεριές, ψητά μανιτάρια portobello, ψητό κρεμμύδι, ψητά κολοκυθάκια, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και vegan spicy mayo sauce! (κατάλληλο για vegan διατροφή)

Time for drinks

Μιας και το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσερό ρόφημα στον ευχάριστο χώρο του Mediterranean Cosmos.

Cinnabon

Το εξαιρετικό Cinnabon δίνει το έναυσμα για ένα απίθανο καλοκαίρι συστήνοντας φανταστικές επιλογές για τα summer drinks μας!

1. Cinnabon Cookies & Cream chillata: Δώστε μια ανάσα δροσιάς τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού με ένα παγωμένο και κρεμώδες Cookies and Cream Chillatta.

2. Cinnabon Lemonatta: Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να δοκιμάσεις τα αγαπημένα μας Lemonatta. Νόστιμη δροσερή σπιτική λεμονάδα σε 3 επιλογές: κλασική, μάνγκο, βατόμουρο ή φράουλα.

TGI Fridays



Τα TGI Fridays γιορτάζουν την άνοιξη και την έναρξη της Margarita MΑΥnia με δροσερές margaritas μόνο με 5 ευρώ όλο το Μάιο!

Την Πέμπτη 5 Μαΐου γνωστή και ως Cinco De Mayo, κηρύχθηκε επίσημα η έναρξη της Margarita MΑΥnia από τα TGI Fridays™ αφιερωμένη στους λάτρεις της margarita και όχι μόνο! Με motto το «All day, All May long» μπορεί κανείς να απολαύσει όλες τις signature margaritas των TGI Fridays™ μόνο με 5 ευρώ. Αγαπημένες γεύσεις όπως η Classic Margarita, The Best Fridays™ Margarita και η φρουτώδης Fridays Mango Margarita, αλλά και πιο spicy επιλογές όπως η Spicy Pineapple Margarita με homemade jalapeño - pineapple syrup και η Pink Chili Margarita με χυμό ροζ γκρέιπφρουτ σάς περιμένουν!

Όλες οι margaritas είναι φτιαγμένες με αυθεντική tequila El Jimador και φρέσκα υλικά από τους έμπειρους bartenders των TGI Fridays.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Συνοδεύστε την margarita σας με τις νέες υπέροχες γεύσεις από τα TGI Fridays, όπως το Mexican Bowl με αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, Creamy Chipotle Coleslaw, pico de gallo και Aioli Sriracha αλλά και το Philly Cheesteak burger με τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα σε φέτες, σωταρισμένα κρεμμύδια, Cheddar, Queso Cheese sauce και ένα Philly Cheesesteak egg roll στην κορυφή του!

 

Mediterranean Cosmos

Site: https://mediterraneancosmos.gr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial 

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/