Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΩ ΠΟΛΗ: ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ - ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΖΕΡΒΑΣ

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εξοργιστικό διαχωρισμό ανθρώπων και περιοχών και καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να πάρει θέση.

Πυρά κατά της κυβέρνησης και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για την επέμβαση των ΜΑΤ εχθές το βράδυ στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης εξαπολύει η βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» του κεντρικού δήμου της πόλης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δείτε σχετικά: Επέμβαση ΜΑΤ για απομάκρυνση συγκεντρωμένων στην Άνω Πόλη (φώτο+vid)

«Δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν χθες βράδυ στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης για να διαλύσουν συγκεντρωμένους νέους "στο πλαίσιο των μέτρων για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού"» γράφει η κ. Νοτοπούλου και υπογραμμίζει «Δεν είδαμε ωστόσο την ίδια ευαισθησία για την προστασία της δημόσιας υγείας στη συγκέντρωση δεκάδων πολιτών στην πλατεία Ομονοίας παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη».

«Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση διαχωρίζει ανθρώπους και περιοχές βάζοντας ταμπέλες Α και Β κατηγορίας είναι εξοργιστικός» σχολιάζει η βουλευτής για να προσθέσει: «Στις γαλάζιες πλατείες ο κορωνοιός δεν κολλάει αλλά κολλάει στις πλατείες που συγκεντρώνεται ο λαός».

«Ο εκλεκτός της ΝΔ Δήμαρχος Κ. Ζέρβας οφείλει να πάρει θέση» καταλήγει στη δήλωσή της.

Διαβάστε ακόμη: Κορωνοϊός: Αντιδράσεις για την επέμβαση της ΕΛΑΣ στην Άνω Πόλη (φωτο)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ