Skip to main content

Νοτοπούλου: Δεν υπάρχει μελέτη για απόσπαση και επανατοποθέτηση

Η βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αναπαράγει ψέματα «που τον τάισαν ι Σιμόπουλος, Ζέρβας, Τζιτζικώστας και Ταχιάος».

Για κίνδυνο της πόλης μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αποσπάσει και στη συνέχεια να επανατοποθετήσει τις αρχαιότητες στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η βουλευτής και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» «ήρθε ο κ. Μητσοτάκης στην ΔΕΘ και πάθαμε όλοι πλάκα, διότι ανακοίνωσε ότι το Μετρό θα παραδοθεί το 2023 χωρίς καμία τεκμηρίωση».

«Αντί να ζητάμε ρήτρες από τον εργολάβο , θα διεκδικήσει εκατομμύρια για αποζημιώσεις» πρόσθεσε κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό πως αναπαράγει τα ψέματα «που τον τάισαν οι Σιμόπουλος, Ζέρβας, Τζιτζικώστας και Ταχιάος».

«Δεν υπάρχει μελέτη για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, το λένε και οι ίδιοι» τόνισε η κ. Νοτοπούλου υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει καθυστέρηση του έργου και αποζημιώσεις στους εργολάβους, μια απόφαση όπως είπε «χωρίς προμελέτη, χωρίς χρονοδιάγραμμα, χωρίς κόστος».