Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΣ: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ

Την απόφαση του ΚΑΣ την είχε προκαταλάβει η κα Μενδώνη μια μέρα πριν τη συνεδρίαση, λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τη λύση που ενέκρινε το Συμβούλιο.

Το έγκλημα ήταν οργανωμένο, είναι το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, για την απόφαση του ΚΑΣ να εγκρίνει τη λύση της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων του σταθμού Βενιζέλου, του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Η κα. Νοτοπούλου τονίζει ότι «όσα ψέματα και να πουν ακόμη, οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν καλά» ποιοι φέρουν «ακέραια την ευθύνη για τις καθυστερήσεις αφού δεν υπάρχουν μελέτες, αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις, χρηματοδότηση για τη μη λύση που επέλεξαν», ενώ συγχαίρει την αρχαιολόγο Τζένη Βελένη, «τη φωνή της Θεσσαλονίκης», που ψήφισε κατά της συγκεκριμένης λύσης.

Η πλήρης δήλωση της κας Νοτοπούλου:

«Το έγκλημα ήταν οργανωμένο.

Την απόφαση του ΚΑΣ την είχε προκαταλάβει η κα. Μενδώνη μια μέρα πριν συνεδριάσει το Συμβούλιο. Έτσι λειτουργεί το κομματικό επιτελικό κράτος της ΝΔ. Δίνει εντολή ο «εθνικός μας εργολάβος» τρέχει να υλοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Αδιαφορούν για την επιστήμη οι δήθεν «Άριστοι.

Αδιαφορούν για την ιστορία οι δήθεν «Πατριώτες».

Αδιαφορούν για την νομιμότητα οι δήθεν «Νόμος και Τάξη».

Αδιαφορούν για τις υποδομές, οι δήθεν «Ανάπτυξη».

Γνωρίζουν καλά, ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη για τις καθυστερήσεις αφού δεν υπάρχουν μελέτες, αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις, χρηματοδότηση για την ΜΗ ΛΥΣΗ που επέλεξαν.

Όσα ψέματα και να  πουν ακόμη,  οι Θεσσαλονικείς το γνωρίζουν καλά αυτό.

Υγ. Πολλά μπράβο στην κα Βελένη, την φωνή της Θεσσαλονίκης».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ