Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Η βουλευτής τονίζει πως «σήμερα η πόλη θα μπορούσε να έχει καινούρια λεωφορεία, αν δεν είχαν ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Πυρά κατά της κυβέρνησης και της διοίκησης Ζέρβα εξαπέλυσε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονικη Μαζί, Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη σε περιστατικό με λεωφορείο του ΟΑΣΘ που τυλίχθηκε στις φλόγες, τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, τονίζοντας πως «το γεγονός έρχεται να προστεθεί σε άλλες παρόμοιες αυταναφλέξεις, όπως αυτές των λεωφορείων της Λειψίας, δημιουργώντας ανησυχίες στο επιβατικό κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Η τομεάρχης τονίζει πως «η απαξίωση του στόλου του ΟΑΣΘ συνεχίζεται και παρά τις επικοινωνιακές προσπάθειες της Διοίκησης του οργανισμού και της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ότι η κατάσταση με τα λεωφορεία έχει βελτιωθεί, έρχονται συχνά πυκνά τέτοια επεισόδια για να τους διαψεύσουν».

Στους ίδιους τόνους, αφήνει αιχμές για τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της διοίκησης Ζέρβα, τις οποίες χαρακτηρίζει «τεράστιες για το χάλι των αστικών συγκοινωνιών, καθώς σήμερα η πόλη θα μπορούσε να έχει καινούρια λεωφορεία, αν δεν είχαν ακυρώσει τον διαγωνισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ». «Στην πόλη όμως, θα μπορούσε να κυκλοφορεί και το ΜΕΤΡΟ, αν με προσωπική του ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης δεν άλλαζε τον σχεδιασμό για τον σταθμό της Βενιζέλου», συμπληρώνει.

Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως «όσα επικοινωνιακά κόλπα και αν σκαρφιστούν η πραγματικότητα δεν κρύβεται».

Τέλος καλεί την κυβέρνηση να ασχοληθούν με την «πραγματικότητα». Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση και τους γαλάζιους τοπικούς παράγοντες να ασχοληθούν με τα πραγματικότητα και όχι την επικοινωνία, να δώσουν λύση στα προβλήματα της πόλης και να σταματήσουν τον εμπαιγμό και την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζουν τη Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ