Skip to main content

Νοτοπούλου: Γιατί μόνο στην Αθήνα αύξηση δρομολογίων στα αστικά;

Την ώρα που στην Αθήνα όπου κυκλοφορούν πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς αυξάνονται τα δρομολόγια, στη Θεσσαλονίκη δεν συνέβη το ίδιο με τον ΟΑΣΘ.

Σκληρή κριτική ασκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου στον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε τη Θεσσαλονίκη στο μέτρο αύξησης δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών ώστε να αποφευχθεί τυχόν διασπορά του κορωνοϊού.

«Μόνο η Αθήνα αντιμετωπίζει ζητήματα με τις συγκοινωνίες της που έχει και αστικά και Μετρό και τραμ και προαστιακό και ηλεκτρικό και τρόλεϊ; Στη Θεσσαλονίκη που υπάρχει μόνον ο απαξιωμένος ΟΑΣΘ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λάβει έκτακτα μέτρα;», διερωτάται η κ. Νοτοπούλου.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά για τον κ. Καραμανλή η κ. Νοτοπούλου, απειλεί μόνο με πρόστιμα αν η πληρότητα ξεπεράσει το 65% στο λεωφορείο.

«Πόση περισσότερη αδιαφορία για τη Θεσσαλονίκη πια; Αλλά το μάθαμε το κόλπο: ατομική ευθύνη και επίπλαστη εικόνα επιτυχίας και οι Θεσσαλονικείς εγκαταλελειμμένοι», καταληγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.