Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, στην κυβέρνηση για το νέο lockdown που δρομολογείται στην περιοχή.

Επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την πως «άφησε ανοχύρωτη τη Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα» εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Το νέο lockdown βρίσκει τη Θεσσαλονίκη περισσότερο εκτεθειμένη» σχολιάζει η κ. Νοτοπούλου και προσθέτει:

«Με εκατοντάδες ανθρώπους να συνωστίζονται καθημερινά στα αστικά Λεωφορεία αλλά να πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι γιατί παραλάβαμε «σαπάκια» από την Λειψία.

Με δεκάδες τμήματα να κλείνουν καθημερινά αλλά τεστ να μην γίνονται στα σχολεία.

Με την πληρότητα στις ΜΕΘ να αγγίζει - σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ- το 70-75% την ώρα που κορυφώνονται τα κρούσματα».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε δύο δρόμους να διαβεί: τον δύσκολο της κατάλληλης προετοιμασίας και κοινωνικά δίκαιης λύσης, ή την εύκολη λύση-λουκέτο, που μετατρέπεται σε γρήγορο θάνατο για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους και σε ασφυξία για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους» συνεχίζει η βουλευτής.

Και καταλήγει: «Επέλεξε τον δεύτερο. Άφησε ανοχύρωτη την Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα, ανυπεράσπιστους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους, αλλά βρήκε ακόμη μια φορά ευκαιρία να μοιράσει χρήμα σε ΜΜΕ για να μπορεί ο κ. Πέτσας και το Μαξίμου να κάνουν τον αρχισυντάκτη τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ