Skip to main content

Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση δεν προφύλαξε ούτε τη δημόσια υγεία ούτε τον τουρισμό

«Τον Πρωθυπουργό διαψεύδουν καθημερινά η πραγματικότητα και οι Υπουργοί του», δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού.

Πυρά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση εκτοξεύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου για τον τρόπο με τον οποίο επανεκκίνησε ο τουρισμός το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη βουλευτή, μετά τα όσα είχε αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «έρχεται και η παραδοχή Βαρτζόπουλου: κακώς ανοίξαμε τον τουρισμό το καλοκαίρι, έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα».

«Τον Πρωθυπουργό διαψεύδουν καθημερινά η πραγματικότητα και οι Υπουργοί του. Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατάφερε να προφυλάξει ούτε την Δημόσια Υγεία ούτε την Οικονομία και τον Τουρισμό», αναφέρει η κ. Νοτοπούλου.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

Επιμείναμε από την αρχή στην επανεκκίνηση του Τουρισμού με σχέδιο, με όρους και προϋποθέσεις, με ενιαία και αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για την προστασία της δημόσιας υγείας και της αξιοπιστίας του τουριστικού μας προϊόντος. Το επιπόλαιο άνοιγμα του τουρισμού -οι παλινωδίες των κυβερνητικών αποφάσεων- και η ιδεοληπτική άρνηση της κυβέρνησης να μην στηρίξει το ΕΣΥ μας οδήγησαν στην τραγωδία του σήμερα. Θρηνούμε χιλιάδες νεκρούς και η οικονομία καταρρέει.

Μετά την παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη, έρχεται η παραδοχή Βαρτζόπουλου: «Κακώς ανοίξαμε τον τουρισμό το καλοκαίρι, έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα».

Ο Κ. Μητσοτάκης όμως, δήλωνε ευθαρσώς και ανερυθρίαστα υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών : «Η αύξηση δεν συνδέεται με άνοιγμα του τουρισμού. Αν η έξαρση του δεύτερου κύματος συνδεόταν με το άνοιγμα στον τουρισμό θα έπρεπε να την δούμε τον Αύγουστο. Είναι τελείως προφανές.»

Τον Πρωθυπουργό διαψεύδουν καθημερινά η πραγματικότητα και οι Υπουργοί του.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατάφερε να προφυλάξει ούτε την Δημόσια Υγεία ούτε την Οικονομία και τον Τουρισμό.

Δυστυχώς είναι πολύ αργά.