Skip to main content

Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση της ΝΔ απαξιώνει τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ σαν εχθρούς και σαν ύποπτους, για να αποσείσει τις δικές της ευθύνες, τονίζει η βουλευτής.

Στο πλευρό των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ βρέθηκε η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από τη Βουλή.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου σημειώσε ότι η κυβέρνηση απαξιώνει τους εργαζόμενους του Φορέα. «Η κυβέρνηση της ΝΔ απαξιώνει το στελεχιακό δυναμικό, τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ τους οποίους συστηματικά τους κατηγορείρεί. Ανθρώπους με εμπειρία, προσόντα, σταδιοδρομίες. Ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση», τόνισε.

Η βουλευτής συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους στοχοποιεί κανονικά μήπως και κρύψει την ανεπάρκειά της. Αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους σαν εχθρούς και σαν ύποπτους, για να αποσείσει τις δικές της ευθύνες για τον τριπλασιασμό των συντάξεων που εκκρεμούν. Για να χαρίσει τη δημόσια περιουσία και την ασφάλιση σε ιδιώτες».