Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

«Η διαρκώς αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη προκαλεί εύλογη ανησυχία», σημειώνει η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την «ανικανότητα» της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την πανδημία πλήρωσε με οδυνηρό τρόπο η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τη βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Με αγωνία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την αύξηση των κρουσμάτων covid19 και τις προειδοποιήσεις των ειδικών για το έκτο κύμα. Παράλληλα, η διαρκώς αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη προκαλεί εύλογη ανησυχία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά το 1ο κύμα, το δημόσιο σύστημα υγείας παραμένει ανοχύρωτο και αποδυναμωμένο με το Ιπποκράτειο νοσοκομείο να κατεβάζει ρολά από 1ης Ιουλίου με ότι αυτό συνεπάγεται την ώρα που οι δείκτες αυξάνονται και πάλι επικίνδυνα. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να «σφύριξε» για πολλοστή φορά τη λήξη της πανδημίας στη χώρα για επικοινωνιακούς και πάλι λόγους, η πραγματικότητα όμως διαφέρει», επισημαίνεται από την κ. Νοτοπούλου και υπογραμμίζεται ότι η «εμμονική άρνηση της κυβέρνησης να μην στηρίζει επαρκώς το δημόσιο σύστημα υγείας έχει κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας».

Μετά, σύμφωνα με τη βουλευτή, «τις δυσβάσταχτες ανθρώπινες απώλειες εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας και ολιγωρίας της κυβέρνησης να ενισχύσει τις υγειονομικές δομές της πόλης βρισκόμαστε σήμερα ξανά αντιμέτωποι με την πανδημία και με πιο ευάλωτο το σύστημα υγείας».

«Επειδή η πανδημία αποδεικνύεται πως δεν είναι "ανέμελη" και δεν κάνει διακοπές διαρκείας είναι επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ τώρα!», καταλήγει η ανακοίνωση της Κατερίνας Νοτοπούλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ