Skip to main content

Νοτοπούλου: Απαντήσεις τώρα, αντί για διαρροές για νέο lockdown στη Θεσσαλονίκη

Η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου ζητεί «απαντήσεις τώρα» αντί για «διαρροές για νέο lockdown στη Θεσσαλονίκη»

«Απαντήσεις τώρα» αντί για «διαρροές για νέο lockdown στη Θεσσαλονίκη», ζητεί με ανακοίνωσή της η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Εισήγηση επιδημιολόγων: Σε αυξημένο συναγερμό η Θεσσαλονίκη - Αύριο η απόφαση αν θα μπει στο κόκκινο

Όπως αναφέρει η βουλευτής, «την ώρα που η κυβερνητική αδιαφορία, αλλά και η επιμονή του πρωθυπουργού και των υπουργών του στα ίδια λάθη οδήγησαν αναπόφευκτα στη σημερινή κατάσταση εις βάρος της υγείας και της ζωής των Θεσσαλονικέων, η κυβέρνηση περιορίζεται σε διαρροές για νέο Lockdown».

Σύμφωνα με την ίδια, αντί «να παρουσιαστούν λύσεις αφήνουν τους Θεσσαλονικείς απροστάτευτους, ενώ το μόνο που τους απασχολεί, είναι -για ακόμη μια φορά-η επικοινωνιακή διαχείριση της αποτυχίας τους. Η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει να χάσει άλλους ανθρώπους» και διερωτάται έαν «η Θεσσαλονίκη θα ζήσει ξανά τον εφιάλτη του μαύρου Νοέμβρη;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Θεσσαλονίκη θα ζήσει ξανά τον εφιάλτη του «μαύρου Νοέμβρη»;

Την ώρα που η κυβερνητική αδιαφορία, αλλά και η επιμονή του Πρωθυπουργού και των υπουργών του στα ίδια λάθη οδήγησαν αναπόφευκτα στη σημερινή κατάσταση εις βάρος της υγείας και της ζωής των Θεσσαλονικέων, η κυβέρνηση περιορίζεται σε διαρροές για νέο Lockdown.

Αντί να παρουσιάσουν λύσεις, αφήνουν τους Θεσσαλονικείς απροστάτευτους, ενώ το μόνο που τους απασχολεί, είναι -για ακόμη μια φορά-η επικοινωνιακή διαχείριση της αποτυχίας τους. Η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει να χάσει άλλους ανθρώπους.

Η οικονομία της πόλης και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν αντέχουν άλλο χτύπημα, χωρίς καμία πληροφόρηση.

Ιδίως όταν οι κυβερνητικές αστοχίες που έφεραν τα προηγούμενα lockdown δεν συνοδεύτηκαν από κανένα μέτρο στήριξης.

Άφησαν τη Θεσσαλονίκη στη δίνη της πανδημίας και στο χείλος της χρεοκοπίας και τώρα ανέμελοι επιχειρούν να το ξανακάνουν!

Απαιτούμε από την κυβέρνηση -έστω και τώρα- να παρουσιάσει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, καθώς και το σχέδιο αντιμετώπισης της νέας υγειονομικής κρίσης.

Με διαρροές και «πληροφορίες» δεν κρύβονται ούτε η αλήθεια, ούτε οι ευθύνες τους.