Skip to main content

Νοτοπούλου κατά Ζέρβα: Πιο βρόμικη από ποτέ η Θεσσαλονίκη

Πυρά κατά της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Γιώργος Ορφανός για τα θέματα Καθαριότητας.

Επίθεση κατά της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την Καθαριότητα στην πόλη εξαπέλυσε η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή τη συνέντευξη που δόθηκε από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Ζεϊμπέκη.

Διαβάστε: Ζέρβας: Πρόστιμα στους καταστηματάρχες που ρυπαίνουν τη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» Γιώργος Ορφανός τόνισε ότι «είναι φανερό ότι είμαστε στο μέσο ενός παιχνιδιού». «Έχουμε την εικόνα ότι έχουμε καθαριότητα. Την είχε πάρει ο δήμαρχος στα χέρια του και τώρα που την έφτιαξε, έβαλε και αντιδήμαρχο», σημείωσε.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε για δώρα που προορίζει η διοίκηση σε εργολάβους. «Φαντάζομαι ότι έχετε περάσει από τα Κοιμητήρια και την αποθήκη που βρίσκεται εκεί. Βρίσκονται εκεί 2.000 καινούργιοι κάδοι. Πείτε μας γιατί δεν είναι 2.000 καινούργιοι κάδοι στους δρόμους. Και πραγματικά είμαστε οργισμένοι. Δεν μπορείτε να μας λέτε ότι πλένετε τους κάδους χωρίς να έχετε απολυμαντικό, χωρίς να έχετε σαπούνι. Η πόλη είναι πιο βρόμικη από ποτέ. Δεν τοποθετούνται οι καινούργιοι κάδοι. Τους κρατάτε για να τους δώσετε δωράκι στους εργολάβους», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.