Skip to main content

Νοτοπούλου: Καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα και την κοινωνία όρθια

Η υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνοδοιπόρους της για την στήριξή τους

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να εκπέμψει το μεγαλύτερο μήνυμα ανατροπής τόνισε η υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Νοτοπούλου σε εκδήλωση χθες στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου, στη Θεσσαλονίκη.

«Μέσα σε πολύ σκληρές δημοσιονομικές συνθήκες καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα και την κοινωνία όρθια. Καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανούς τους πιο αδύναμους. Το διακύβευμα για τη ζωή όλων μας και για τη χώρα είναι πολύ μεγάλο» υπογράμμισε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ευχαρίστησε τους πολίτες και τους συνοδοιπόρους της για την στήριξή τους και τόνισε πως με την στήριξή τους στον Αλέξη Τσίπρα, στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία η χώρα μπορεί να παραμείνει σε προοδευτική κατεύθυνση και πως «για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια μπορούμε να σχεδιάσουμε την ζωή μας καλύτερα. Με τις αξίες μας, τις αρχές μας, και δικαιοσύνη».