Skip to main content

Νοτοπούλου: Με συνεργασίες και συστηματική δουλειά τα καταφέρνουμε

Έχουμε αποδείξει πως με συνεργασίες και συστηματική δουλειά, μαζί τα καταφέρνουμε, υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκη.

Τη δωρεάν παραχώρηση του ακινήτου όπου στεγαζόταν το πρώην ορφανοτροφείο Μέγας Αλέξανδρος, στην Άνω Τούμπα, ιδιοκτησίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον δήμο Θεσσαλονίκης, για τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ, την οποία ενέκρινε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σχολίασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, καθώς μια πρωτοβουλία την οποία αναλάβαμε από το γραφείο του Πρωθυπουργού και για την οποία εργαστήκαμε σκληρά, αντιμετωπίζοντας συχνά έντονες πιέσεις από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, βλέπουμε να υλοποιείται», αναφέρει η κ. Νοτοπούλου, τονίζοντας ότι η παραχώρηση του ακινήτου, επιτρέπει το σχεδιασμό στο σημείο ενός από τα πιο σύγχρονα πάρκα στα Βαλκάνια, ένα πρότυπο πάρκο για όλα τα παιδιά και για ΑμεΑ.

«Οι επαφές που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και οι συνεργασίες απέδωσαν καρπούς και έτσι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα τέτοιο έργο που έχει μεγάλη ανάγκη η πόλη μας», αναφέρει και προσθέτει:

«Έχουμε αποδείξει πως με συνεργασίες και συστηματική δουλειά, μαζί τα καταφέρνουμε».

«Και έτσι θα συνεχίσουμε. Για μια Θεσσαλονίκη για όλους. Με δομές και υποδομές, με πολιτικές συμπερίληψης», καταλήγει η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Νοτοπούλου

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, καθώς μια πρωτοβουλία την οποία αναλάβαμε από το γραφείο του Πρωθυπουργού και για την οποία εργαστήκαμε σκληρά, αντιμετωπίζοντας συχνά έντονες πιέσεις από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, βλέπουμε να υλοποιείται.

Ο Πρωθυπουργός , από το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2017, έδωσε λύση σε ένα από τα πιο ακανθώδη ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης, το πρώην ορφανοτροφείο Μέγας Αλέξανδρος.

Η παραχώρηση του ακινήτου ιδιοκτησίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο Δήμο Θεσσαλονίκης επιτρέπει το σχεδιασμό στο σημείο ενός από τα πιο σύγχρονα πάρκα στα Βαλκάνια, ένα πρότυπο πάρκο για όλα τα παιδιά και για ΑμεΑ.

Οι επαφές που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και οι συνεργασίες απέδωσαν καρπούς και έτσι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα τέτοιο έργο που έχει μεγάλη ανάγκη η πόλη μας.

Έχουμε αποδείξει πως με συνεργασίες και συστηματική δουλειά, μαζί τα καταφέρνουμε.

Και έτσι θα συνεχίσουμε. Για μια Θεσσαλονίκη για όλους. Με δομές και υποδομές, με πολιτικές συμπερίληψης.