Skip to main content

Νοτοπούλου: Ίδιοι πολιτικά Ταχιάος, Ορφανός, Ψωμιάδης, Βούγιας

Η υποψήφια δήμαρχος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές με τέσσερις συνυποψηφίους της - Αιχμές και κατά Ζέρβα

Στόχος του Νίκου Ταχιάου και του Γιώργου Ορφανού είναι πώς θα βλάψουν τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98.

Η κα. Νοτοπούλου απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές με τους δύο συγκεκριμένους συνυποψηφίους της, αλλά και δύο ακόμη, γιατί, όπως είπε, δεν διαπιστώνει να υπάρχουν ταυτόσημα προγραμματικά σχέδια. «Η Θεσσαλονίκη όπως τόνισε μπορεί να γίνει θερμοκοιτίδα ανάπτυξης. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να παραμείνει στο φως, κανείς μας δεν διανοείτε να γυρίσει στην εποχή Παπαγεωργόπουλου. Η εποχή Παπαγεωργόπουλου είναι η εποχή του κ. Ταχιάου, του κ. Ορφανού, του κ. Ψωμιάδη, ακόμη και ανθρώπων όπως του κ. Βούγια, που με την απουσία τους, άφησαν τη Θεσσαλονίκη στα νύχια του κ. Παπαγεωργόπουλου. Είναι τέσσερις παρουσίες ακριβώς ίδιες πολιτικά με διαφορετική επικάλυψη, με διαφορετικό προσωπείο, με διαφορετικό ένδυμα.

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Ζέρβας, η ίδια είπε ότι «με έχει εκπλήξει δυσάρεστα». «Περίμενα από ένα νέο άνθρωπο να διατηρήσει υψηλότερα το επίπεδο του προεκλογικού λόγου, να ακολουθήσει σταθερότερη πρακτική. Με στεναχώρησε πάρα πολύ. Από την αγωνία του να μαζέψει ψήφους -και από τον χώρο της ακροδεξιάς- έπαιξε με τις αγωνίες των πολιτών και έπαιξε με έναν τρόπο που εμένα με στεναχώρησε», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος.