Skip to main content

Νοτοπούλου: Ο Χάρης Θεοχάρης οφείλει να παραιτηθεί

Ο ελληνικός τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, «μετά τα αλλεπάλληλα λάθη που αποκτούν άλλες διαστάσεις εγείροντας πλέον έντονες αντιδράσεις από κράτη μέλη της ΕΕ», ζητεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Μετά τις πρωτοφανείς γκάφες του κ. Θεοχάρη αυτήν την τόσο κρίσιμη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, την υπονόμευση του ελληνικού τουρισμού με την κατηγοριοποίηση που ο ίδιος έκανε σε νησιά Α', Β΄και Κατηγορίας, τις καθυστερήσεις με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τον διασυρμό της χώρας στα ξένα ΜΜΕ μετά τις συγκεχυμένες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των συνόρων, Παρασκευή σε 29 χώρες και Σάββατο βράδυ σε όλους και χωρίς προϋποθέσεις και το διεθνές ρεζιλίκι, μετά τα αλλεπάλληλα λάθη που αποκτούν άλλες διαστάσεις εγείροντας πλέον έντονες αντιδράσεις από κράτη μέλη της ΕΕ, ο κ. Θεοχάρης οφείλει να παραιτηθεί», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή της η κ. Νοτοπούλου και τονίζει πως «και ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της ασυνεννοησίας στην κυβέρνησή του».

«Ο ελληνικός τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.