Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΖΕΡΒΑ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Επίθεση της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» προς τον δήμαρχο για τους χειρισμούς της διοίκησης στην πανδημία.

Να παρουσιάσει το σχέδιο του δήμου για την πανδημία κάλεσε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας από το βήμα της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, η οποία διεξήχθη με θέμα συζήτησης την ενημέρωση από υγειονομικούς και επιστημονικούς φορείς σχετικά με τον κορωνοϊό, η κ. Νοτοπούλου άσκησε οξύτατη κριτική στην δημοτική αρχή λέγοντας ότι ο δήμαρχος «δεν βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τις ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλονίκης, δεν βγήκε μπροστά για να ζητήσει να ανοίξουν νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη τα οποία έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια».

«Δεν είδαμε να λέτε τι θα κάνετε με τα δημοτικά ιατρεία, δεν είδαμε να ζητάτε για τους πολίτες σας, να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ το τεστ, δεν είδαμε να βγείτε μπροστά και να ζητήσετε να ανοίξουν νοσοκομεία τα οποία έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια στη Θεσσαλονίκη» είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί ξοδέψατε το δεκάλεπτό σας, για να αυτοθαυμάζεστε κ. Ζέρβα;» σχολίασε δηκτικά η επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης, ενώ διερωτήθηκε «ποια ήταν η εισήγηση του δημάρχου στην "περίφημη" σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο»;

Κάνοντας λόγο για επικοινωνιακές φιέστες της δημοτικής αρχής την περίοδο της πανδημίας, η Κατερίνα Νοτοπούλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είπε απευθυνόμενη στον δήμαρχο: «Να σας ενημερώσουμε πως ο ποδηλατόδρομος, η εν πλω συναυλία  και τα γλαστράκια δεν έπιασαν. Δε νικήσατε τον κορωνοϊό».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τις ενέργειές του κατά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος Covid 19 στη Θεσσαλονίκη και στην χώρα η κ. Νοτοπούλου είπε:

«Καμαρώνετε ότι απολυμάνατε το πρώτο κτήριο στην Ελλάδα. Μα εδώ ήταν το πρώτο κρούσμα! Είστε ο δήμαρχος που χωρίς να φοράει μάσκα, είπε τότε  δεν μπαίνω σε καραντίνα και κάνατε τεστ μόνο στους δικούς σας δημοτικούς συμβούλους».

«Η Θεσσαλονίκη βουλιάζει στην αγωνία και στον φόβο» σχολίασε και σημείωσε πως για τον δήμαρχο «φταίνε οι πολίτες, φταίνε οι γονείς, φταίνε οι νέοι και η "ανεμελιά" τους, φταίει η αντιπολίτευση, οι τουρίστες.

Εσείς κ.Ζέρβα θα αναλάβετε καμία ευθύνη;

Αν δεν θέλετε να αναλάβετε ευθύνη ή αν δεν μπορείτε, φύγετε. Ποιος δημιούργησε εφησυχασμό στους πολίτες;

Φέρατε λεωφορεία που αυτό αναφλέγονται.

Δε βγήκατε μπροστά να ζητήσετε, να διεκδικήσετε  για την πόλη»

Η αδυναμία σας να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους που στενάζουν και που κρατούν το χέρι του ασθενούς, νομίζω λέει τα πάντα» κατέληξε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ