Skip to main content

Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Ρίχνετε στάχτη στα μάτια των ΠΑΟΚτσήδων

Επίθεση στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, για το θέμα του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου

Για τραγικούς χειρισμούς του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα του ΠΑΟΚ έκανε λόγο η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία εξαπέλυσε επίθεση και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, η κ. Νοτοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι τραγικοί χειρισμοί του κ. Αυγενάκη κόντεψαν να τινάξουν στον αέρα την χώρα σε μια κρίσιμη περίοδο».

«Εμείς είμαστε καθαροί, ούτε λαϊκίσαμε, ούτε προσπαθήσαμε να αντλήσουμε ψήφους. Η βουλή μετατράπηκε σε πλυντήριο χορηγών του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε.

«Νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο; Πιστεύετε ότι οι παοκτσήδες τρώνε κουτόχορτο; Εσείς δεν ήσασταν που τον χειροκροτούσατε από κάτω τον πρωθυπουργό; Δεν ξέρετε τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί; Θεωρείτε ότι με μια δήλωση σας θα ξεγελάσατε; Κάνατε μια δήλωση για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των ΠΑΟΚτσήδων», ανέφερε η κ. Νοτοπούλου, απευθυνόμενη στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.