Skip to main content

Νοτοπούλου σε Ζέρβα: Θα είστε ο δήμαρχος που ξήλωσε την Ιστορία της Θεσσαλονίκης

Η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο με λογότυπο «Έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου».

Νέα κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τις αρχαιότητες στον σταθμό Βενιζέλου άσκησε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία εμφανίστηκε, τόσο αυτή όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με λογότυπο από πίσω της «Έγκλημα στον σταθμό Βενιζέλου».

«Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο έγκλημα που επιχειρείται εσείς και τα κυβερνητικά στελέχη στα αρχαία της Βενιζέλου», σημείωσε η κ. Νοτοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο τεράστιο, όπως το χαρακτήρισε, «κύμα αντιδράσεων».

«Αντιδράσεων όχι μόνο αρχαιολόγων, αλλά της διεθνούς κοινότητας. Όλοι αντιτιθέμεθα στο έγκλημα που φαίνεστε αποφασισμένοι να διαπράξετε. Έγκλημα απέναντι στη Θεσσαλονίκη, στην ιστορία, στον Πολιτισμό και το οποίο θα φέρει και τη δική σας υπογραφή, τρομακτικής πολιτιστικής καταστροφής», τόνισε.

Η κ. Νοτοπούλου, όπως ανέφερε, στο ψευτοδίλημμα «ή αρχαία ή μετρό», η παράταξή της και η πόλη ολόκληρη απαντά «και αρχαία και μετρό». «Όχι μόνο θα κρατήσει και τα αρχαία, θα αποκτήσει και μετρό και εσείς θα μείνετε στην ιστορία απλά ως ο δήμαρχος και η κυβέρνηση που θέλησαν να ξηλώσουν την Ιστορία, όμως η Ιστορία και ο Πολιτισμός δεν ξηλώνονται», είπε χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου.