Skip to main content

Νοτοπούλου: Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη φέρει τις υπογραφές Μητσοτάκη-Ζέρβα

«Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης φέρει τεράστιες ευθύνες για την εικόνα και την όξυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος», τονίζει η κ. Νοτοπούλου

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της έρευνας του Pricefox που αναδεικνύουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Το κυκλοφοριακό χάος που βιώνουμε καθημερινά οι Θεσσαλονικείς στους δρόμους της πόλης, αποτυπώνεται με αριθμούς σε έρευνα που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Pricefox, οι οδηγοί στην πόλη, έμειναν ακινητοποιημένοι στο μποτιλιάρισμα συνολικά 84 ώρες! Περίπου δηλαδή 3,5 μέρες!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια «το οξυμένο πρόβλημα στην πόλη, φέρει την υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού και του δημάρχου Θεσσαλονίκης».

«Η πόλη σήμερα θα είχε 350 νέα λεωφορεία αλλά και Μετρό. Αντί αυτού, έχουμε 50 σαπάκια από τη Λειψία και αμέτρητες ώρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό της πόλης. Έχουμε επανειλημμένα επισημάνει το πρόβλημα και το έχουμε φέρει με παρεμβάσεις μας τόσο στην Βουλή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης», προσθέτετε στην ανακοίνωση.

«Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης φέρει τεράστιες ευθύνες για την εικόνα και την όξυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη. Δεν αρκούν οι διαπιστώσεις του δημάρχου της δήθεν «ευταξίας» ότι το κυκλοφοριακό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντί να σκορπάει τα χρήματα των δημοτών για να παριστάνει το «καλό παιδί» της κυβέρνησης της ΝΔ που έχει γυρίσει την πλάτη στους Θεσσαλονικείς, να αναλάβει τώρα πρωτοβουλίες συντονισμένα για την αντιμετώπιση του προβλήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.