Skip to main content

Νέα Παραλία:Δημοτικοί αστυνομικοί τους έπιασαν στα πράσα για γκράφιτι

Δύο άτομα ακινητοποιήθηκαν, χθες το απόγευμα, από δημοτικούς αστυνομικούς, την ώρα που έκαναν γκράφιτι στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη

Δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν, χθες το απόγευμα στη Νέα Παραλία, δύο άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή ρύπαιναν τον περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Πύργου με σπρέι (graffiti).

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω facebook ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

Με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για ρύπανση, ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία και οι παραβάτες θα επιβαρυνθούν με το κόστος αποκατάστασης της ζημίας.

Σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή, όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν - και θα συνεχιστούν - δράσεις απομάκρυνσης των graffiti από διάφορες επιφάνειες στο αστικό περιβάλλον.

«Για να διατηρήσουμε την πόλη όμορφη και καθαρή, δεν αρκούν οι προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτή η υπόθεση είναι υπόθεση όλων - δημοτών, κατοίκων και επισκεπτών. Η ατιμωρησία δεν μπορεί να συνεχιστεί - όσο περνά από το δικό μας χέρι θα προστατεύσουμε το αστικό περιβάλλον και τα χρήματα των δημοτών», επισημαίνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.