Skip to main content

Ντεμπούτο της Imaginarium στη Θεσσαλονίκη

Τo πρώτο παιδικό κατάστημα της ισπανικής αλυσίδας Imaginarium στη Βόρεια Ελλάδα ανοίγει σήμερα στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
To πρώτο παιδικό κατάστημα της ισπανικής αλυσίδας Imaginarium ανοίγει σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα  και συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημα είναι το έβδομο κατά σειρά της  Ισπανικής αλυσίδας παιχνιδιών στην Ελλάδα και το πρώτο κατάστημα Imaginarium στην Β. Ελλάδα. Τα υπόλοιπα έξι λειτουργούν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Στην Ελλάδα το Master Franchise του Imaginarium έχει ο όμιλοςΧαραγκιώνη, στα άμεσα σχέδια του οποίου είναι η επέκταση της αλυσίδαςσε ακόμα περισσότερες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το Imaginarium χαρακτηρίζεται από έναν καλαίσθητο χώρο που υποδέχεται τους πελάτες σαν «καλεσμένους». Ισχυρός μαγνήτης για τους μη μυημένους είναι η διπλή γαλάζια πόρτα στο κατάστημα, μία για τους ενήλικες και μία για τα παιδιά. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων είναι πρόθυμο να κατευθύνει τους πελάτες στη σωστή επιλογή, ενημερώνοντάς τους για τις 8 εκπαιδευτικές και τις 5 κοινωνικές αξίες που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια του Imaginarium. Η χαρά, η ασφάλεια, η δημιουργία, η ισότητα, ο σεβασμός για το περιβάλλον και ο μη πολεμικός τους χαρακτήρας είναι μερικές μόνο από τις αξίες που προωθεί το Imaginarium, συμβάλλοντας έτσι στην εξελικτική ανάπτυξη των παιδιών ηλικίας 0-9 ετών.