Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
x

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ο Ολλανδός σημείωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με τον Δικέφαλο, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στην πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το inpaok.com, ο Ολλανδός σημείωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με τον Δικέφαλο, ενώ τόνισε ότι πιστεύει στην πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

«Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι σημαντικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Ξέρουμε πως παίζει ο Άγιαξ και εμείς πρέπει να προκριθούμε βασιζόμενοι στο δικό μας παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην Ολλανδία:

«Είναι σα να έρχομαι σπίτι μου, φυσικά προετοιμαστήκαμε στην Ολλανδία οπότε δεν μου έλειψε τόσο. Παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα αύριο».

Για τον φετινό Άγιαξ:

«Ο Άγιαξ πέρυσι έκανε μια εκπληκτική σεζόν και κατάφερε να φέρει το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως και πρέπει αρχικά να περάσουν από εμάς.»

Τι πρέπει να αλλάξει από το πρώτο παιχνίδι:

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, γιατί στον πρώτο αγώνα δεν αξιοποιήσαμε όλες τις ευκαιρίες μας».

Για τον πιστεύει ότι θα τον επηρεάσει το ολλανδικό κοινό:

«Θέλουμε απλά να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και να γράψουμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ! Δεν πιστεύω ότι θα με επηρεάσει το ολλανδικό κοινό.»

Για το  αν πιστεύει στην πρόκριση του ΠΑΟΚ:

«Φυσικά και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω στον προπονητή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ