Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΝΤΙΓΚΙΝΙ: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον πρώτο αγώνα της σεζόν, πραγματικά ανυπομονώ για το παιχνίδι με την ΑΕΛ», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη

Για τη χθεσινή νίκη του Άρη στη Λαμία αλλά και τον ξεχωριστικό πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε, αναπαριστώντας το έμβλημα του συλλόγου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Νικολά Ντιγκινί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Είχα μιλήσει με τον αδερφό μου για το πώς θα μπορούσα να πανηγυρίσω το πρώτο μου γκολ. Ήθελα να κάνω ένα πανηγυρισμό που θα σήμαινε πολλά στον κόσμο του Άρη και είχα την ιδέα να αναπαραστήσω το έμβλημα του συλλόγου, τον θεό του Πολέμου, τον Άρη. Γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα από την ελληνική μυθολογία. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω σε όλα τα γκολ».

Για το παιχνίδι και τη συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον πρώτο αγώνα της σεζόν, σου δίνει αυτοπεποίθηση για την ψυχολογία και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι απλά ήταν το πρώτο παιχνίδι. Αυτό μας είπε ο κόουτς και μετά μας σημείωσε ότι ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα: «Σημασία δεν έχει το σύστημα, αλλά οι κινήσεις που ζητάει από εσένα ο προπονητής. Ο προπονητής μου ζήτησε τις ίδιες κινήσεις. Έτσι όπως παίξαμε είχαμε μία θέση επιπλέον επιθετικού, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Ο προπονητής θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής, προς αυτήν την κατεύθυνση αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτή τη φιλοσοφία».

Για τον κόσμο: «Καταρχήν είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα όταν υπάρχουν φίλοι της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδι. Εκτιμώ ότι στον επόμενο αγώνα το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ