Skip to main content

Ντιγκινί: Να πάρουμε έστω την ισοπαλία χωρίς να δεχθούμε γκολ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός του Άρη.

Στην κρισιμότητα που έχει για τον Άρη η αυριανή ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μόλντε αναφέρθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Νικολά Ντιγκινί που τόνισε ότι στόχος για την ομάδα του είναι να το να βρει γκολ αλλά και να είναι συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε να πάρουμε μία ισοπαλία, να μην δεχθούμε γκολ. Και αν σκοράρουμε, θα είναι ένα πολύ θετικό σενάριο για εμάς».

Για την έναρξη της φετινής σεζόν με δικό του γκολ: «Είναι λεπτομέρεια ότι το έκανα και πέρυσι και φέτος. Μακάρι να κερδίσουμε και με 2-0 και ας μην σκοράρω. Η νίκη και η επιτυχία της ομάδας περνάει. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, είμαστε έτοιμοι και αυτό θέλουμε να το βγάλουμε μέσα στο ματς».

Για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αυριανό ματς και τις διαφορές με την ΑΕΛ: «Παίζει εντελώς διαφορετικά. Εχουν διαφορετική τακτική, όπως θα είναι διαφορετική και η δική μας. Θα συγκρίνω το αυριανό ματς με εκείνο που δώσαμε στην Κύπρο. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση στο ματς και τακτικά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και πως θα επηρεάσει το ματς: «Σίγουρα πρέπει να προσαρμοστούμε. Χθες προπονηθήκαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα, όπως θα κάνουμε και απόψε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και ίσως ο αγωνιστικός χώρος να μας βοηθήσει».

Για το που προτιμάει να παίζει: «Βασικά προτιμώ να είμαι περισσότερο στον άξονα, αλλά εντάξει. Δεν έχει τόση σημασία».