Skip to main content

Ντιγκινί: Ο Παντελίδης γνωρίζει καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο (vid)

O Γάλλος άσος στάθηκε στη σημασία της χθεσινής νίκης κόντρα στον ΟΦΗ τονίζοντας πως ο Άρης δεν έπαιξε το στυλ ποδοσφαίρου που μπορεί στην Κρήτη.

Στη σημασία της χθεσινής νίκης εναντίον του ΟΦΗ στάθηκε μιλώντας στη Nova (δείτε εδώ), ο Νικολά Ντιγκινί υπογραμμίζοντας πως ο Άρης δεν έπαιξε το στυλ ποδοσφαίρου που μπορεί στην Κρήτη.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς εξαρχής. Γνωρίζαμε ότι θα έρθουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί. Δεν παίξαμε το στυλ ποδοσφαίρου που έχουμε συνηθίσει, όμως κάποιες φορές είναι καλό να νικάς και με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να μαχόμαστε και κάποιες φορές να μας νοιάζει το αποτέλεσμα. Καταφέραμε στο τέλος, παρότι είχαμε δύο δοκάρια, να βάλουμε δύο γκολ με δοκάρι και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για τη συνέχεια και για την ψυχολογία μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά o Γάλλος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Καινούργιος προπονητής δεν σημαίνει και καινούργιο στυλ ποδοσφαίρου απαραίτητα. Σήμερα ήρθαμε σε ένα γήπεδο με μικρό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε να μας κλείσει. Δεν παίξαμε το στυλ ποδοσφαίρου που είχαμε συνηθίσει, όμως δεν σημαίνει ότι θα παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ ότι παίζαμε πριν.

Ο καινούργιος προπονητής γνωρίζει καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρει τη φιλοσοφία που πρέπει να μας περάσει. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να παίξουμε με τη φιλοσοφία που χρειάζεται ο κάθε αντίπαλος. Ήρθαμε για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και τα καταφέραμε. Την άλλη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ομάδα με διαφορετική ποιότητα ο Παναθηναϊκός, αλλά και διαφορετικές αδυναμίες. Σε αυτό θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε».