Skip to main content

Ντογιάκος: Είδα με τα μάτια μου τον εκρηκτικό μηχανισμό

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος δήλωσε πως ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

Σε μια μπαγκαζιέρα μηχανής ήταν τοποθετημένος ο εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Όπως είπε ο κ. Ντογιάκος στον ΑΝΤ1 «ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός».

«Ειδοποιηθήκαμε από την Αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», δήλωσε ο αντιεισαγγελέας.

Λίγο πριν από τις 4.00 π.μ. άγνωστος τηλεφώνησε σε ενημερωτικό ιστότοπο και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά. Ο άγνωστος ανέφερε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας και έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου, σύμφωνα την Αστυνομία, διαμένει ο Ισίδωρος Ντογιάκος.