Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Είναι η κάμερα ασφαλείας την κάρτα μνήμης της οποίας είχε αφαιρέσει πριν από το έγκλημα ο πιλότος και την πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας.

Ενα νέο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα μέσω της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την άτυχη Καρολάιν και θύτη τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πρόκειται για την κάμερα ασφαλείας, η οποία διακρίνεται ξηλωμένη στο πάτωμα, πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο 33χρονος δολοφόνος, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr.

 

Είναι η κάμερα ασφαλείας την κάρτα μνήμης της οποίας είχε αφαιρέσει πριν από το έγκλημα ο πιλότος και την πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας.

Στην ουσία, η κάμερα είναι ένα από τα στοιχεία που μαζί με τα άλλα ψηφιακά πειστήρια (smartwatch, κινητό δράστη και θύματος) «έδειξαν» ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η κάμερα ασφαλείας διακρίνεται στο πάτωμα, πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο 33χρονος δολοφόνος.
Οπως δήλωσε στο Mega ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας, ο δολοφόνος, αφού αφαίρεσε την κάρτα μνήμης, την ακούμπησε στο πάτωμα γιατί τον ενδιέφερε πρωτίστως να εξαφανίσει τα στοιχεία που περιείχε και όχι την ίδια την κάμερα.

Διαβάστε επίσης Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν

Πηγή: iefimerida.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ