Skip to main content

Ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου (φωτο)

Το εν λόγω υλικό, που έχει ήδη παραδοθεί στην αστυνομία, φέρεται να καταγράφει τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του εκδότη.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ιστότοπος της εφημερίδας «Μακελειό» στιγμιότυπα από την απόπειρα δολοφονίας του εκδότης του εντύπου Στέφανου Χίου, όπως καταγράφηκαν από κάμερες που βρίσκονταν στο σπίτι του θύματος.

Το εν λόγω υλικό, που έχει ήδη παραδοθεί στην αστυνομία, φέρεται να καταγράφει τον δράστη της επίθεσης. Ο άνδρας που είχε στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ήταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε εχθές ο ίδιος ο Στέφανος Χίος στις Αρχές, χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που τον απειλούσαν και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία. Ο Στέφανος Χίος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.