Skip to main content

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Απάντηση της κα.Μπακογιάννη στις καταγγελίες Βγενόπουλου
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς θεωρεί αδικαιολόγητες τις καταγγελίες του προέδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου για «ενδεχόμενη εμπλοκή» της υπουργού στην αδειοδότηση της Αegean Airlines για τις πτήσεις προς Τουρκία, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη δηλώνει:«Με τη δήλωση του ο κ. Βγενόπουλος συνεχίζει την αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεσή του εναντίον μου.
Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να με εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο είναι προφανές ότι δεν έχω θέση».

Ακόμη η υπουργός τονίζει πως «ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν. Το Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε από την πρώτη στιγμή αναλυτικά στα θέματα της αρμοδιότητας του. Έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.   Ο κύριος Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη».

Α.Μ