Skip to main content

Ντόρσεϊ: Να είμαστε του χρόνου στο Παγκόσμιο μαζί με τον Αντετοκούνμπο

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς ανυπομονεί να βοηθήσει την ελληνική ομάδα στα προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019

Χαρούμενος που θα φορέσει ξανά τα «γαλανόλευκα» και αποφασισμένος να ζήσει μεγάλες στιγμές με την Εθνική στις προσεχείς μεγάλες διοργανώσεις δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΑMΠΕ.

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς ανυπομονεί να βοηθήσει την ελληνική ομάδα στα προσεχή ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και θέλει πολύ να παίξει παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα τελικά.

«Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα που είμαι εδώ και χαίρομαι πολύ. Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε δύο νίκες, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά και να είμαστε έτοιμοι. Ειδικά απέναντι στη Σερβία θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις, δύο ομάδες με πολύ ταλέντο. Θα παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα μας δώσει την ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο 22χρονος άσος.

«Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πάει στα τελικά και αν μπορεί να διεκδικήσει μετάλλιο ή και να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το κίνητρο για όλους μας εδώ. Θέλω πολύ να είμαστε του χρόνου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας. Πιστεύω πως θα έρθουν καλές μέρες για την Εθνική ομάδα και χαίρομαι που είμαι εδώ και θέλω να εκμεταλλευτώ την κάθε ευκαιρία που θα έχω», πρόσθεσε.

Όσο για τη νέα σεζόν με τους Χοκς, τη δεύτερή του στο ΝΒΑ, είπε: «Έχουμε μια νεανική ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και ανυπομονώ να πάρουμε δύο νίκες με την Εθνική και μετά να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ελπίζω να δημιουργήσουμε μια καλή χημεία και να έχουμε μια νικηφόρα περίοδο».