Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΝΤΟΥΑΡΤΕ: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ» (VIDEO)

Ο Ολλανδός χαφ που θα αγωνιστεί τα επόμενα τρία χρόνια στους «κιτρινόμαυρους» δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να χαροποιήσει τον κόσμο της ομάδας.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Λερίν Ντουάρτε, που ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 28χρονος Ολλανδός χαφ που θα αγωνιστεί τα επόμενα τρία χρόνια στους Θεσσαλονικείς δήλωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να χαροποιήσει τον κόσμο της ομάδας υπογραμμίζοντας πως επιθυμεί να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντουάρτε:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτό τον κόσμο.

Όταν οι εκπρόσωποί μου μίλησαν για τον Άρη, αμέσως κινήθηκε το ενδιαφέρον μου και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα για την ιστορία της ομάδας.

Και από την στιγμή που έγινε η προσέγγιση, ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Όλα μου άρεσαν πολύ. Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω από κοντά αυτή την ατμόσφαιρα.

Ακόμη και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο, ήταν πολύ θερμή. Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμη περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στο βίντεο.

Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Μου αρέσει να τα κάνω όλα μέσα στο γήπεδο, είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία, να έρθει και η προσωπική.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε, ήταν ένας ακόμη λόγος που με ώθησε να έρθω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ