Skip to main content

Ντούβνιακ: Δεν έχουμε μιλήσει για το μέλλον

Ο Σέρβος γκαρντ του ΠΑΟΚ Ούρος Ντούβνιακ μίλησε από την προσωπική του πατρίδα για την εξελίξεις και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά

Σε δηλώσεις του ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε στον "Sport 103 fm" από το Βελιγράδι όπου βρίσκεται:

"Περίμενα αυτή την ημέρα, πήρα την πρώτη πτήση στις 7 η ώρα, πλέον θα κοιτάξω να απολαύσω τις ημέρες ξεκούρασης".

Πρόσθεσε ότι:

"Περισσότερα ήταν τα θετικά από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ. Ηταν πολύ σημαντικό για την καριέρα μου το γεγονός πως έπαιξα στον ΠΑΟΚ. Ηταν μεγάλη εμπειρία. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, όπως σε όλες τις ομάδες, αλλά οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

"Για το χειρότερο και καλύτερο κατά την γνώμη του παιχνίδι: "Από τα καλύτερα ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο και νικηφόρο αυτό με τον Κολοσσό στην έδρα μας. Χειρότερο θεωρώ πως ήταν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ".

Για το τι άλλαξε και ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος στο δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό:

"Πριν από το πρώτο παιχνίδι είχαμε 30 ημέρες χωρίς παιχνίδι, μεσολάβησε και το ρεπό μας. Ημασταν μόνο με προπονήσεις, δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, δεχτήκαμε εύκολους πόντους και έτσι άνοιξε η διαφορά. Στις ημέρες που είχαμε μέχρι τον δεύτερο αγώνα δουλέψαμε αρκετά και παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο".

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ:

"Υπήρξε μία φημολογία αλλά εμένα δεν μου μίλησε κανείς επίσημα. Αν με ρωτούσε κάποιος αν θέλω να μείνω θα απαντούσα "γιατί όχι;" να παραμείνω και τη νέα χρονιά. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα αν δεν υπηρχαν πολλές αλλαγές παικτών".

Για τον Σούλη Μαρκποπουλο:

"Η παραμονή ενός προπονητή σε μία ομάδα είναι πάντα καλή γιατί συνεχίζει το έργο του. Οι συνεχείς αλλαγές παικτών δεν βοήθησαν ούτε τον ίδιο. Πρόκεται για καλό προπονητή, με πίστεψε και μαζί του απόλαυσα το παιχνίδι. Αν με ρωτούσε ο ίδιος δεν θα το σκεφτόμουν να μείνω και θα απαντούσα θετικά".