Skip to main content

Ντουρμισάι: Μας έλειψε το γκολ, θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση

«Θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας στον Ατρόμητο. Κλειδί το χαμένο πέναλτι, όλα χάνονται και όλα μπαίνουν», δήλωσε ο διεθνής στράικερ του Άρη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη αλλά όχι από το αποτέλεσμα εναντίον του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Φιορίν Ντουρμισάι εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής στράικερ των «κιτρινόμαυρων» στην Cosmote TV:

«Θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας στον Ατρόμητο. Αν σκοράραμε καλύτερο. Πιστεύουμε και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση. Κλειδί το χαμένο πέναλτι, όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Δεν μας ρίχνει ψυχολογικά αυτό. Το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό, θετικό πως δεν δεχτήκαμε γκολ και είναι κίνητρο που πάμε με το μηδέν και με ένα γκολ θα πάρουμε την πρόκριση. Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά, μόνο το γκολ μας έλειπε, είναι και θέμα τύχης.

Εχουμε κίνητρο, πάθος και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Κακός παράγοντας ήταν και οι καιρικές συνθήκες, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη παρά το κρύο και θα τους δικαιώσουμε και με την Τρίπολη την Κυριακή και στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο».