Skip to main content

Ντραγκίσεβιτς: Απλήρωτος μισό χρόνο αλλά ήθελα να μείνω στον Άρη

«Η διοίκηση μας υποσχόταν ότι τα χρέη θα καλυφθούν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληρωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ.

Για το πέρασμά του από τον Άρη μίλησε σε σερβικό ΜΜΕ, ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ εξήρε τους οπαδούς του «Αυτοκράτορα» αλλά άφησε αιχμές για την οικονομική κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα υπογραμμίζοντας πως ήταν απλήρωτος για 6.5 μήνες.

«Η ιστορία του Άρη είναι ιδιαίτερη. Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο, η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή αλλά… παίξαμε χωρίς ευρώ για 6,5 μήνες. Η διοίκηση μας υποσχόταν ότι τα χρέη θα καλυφθούν, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε πληρωθεί.

Παίξαμε ωραία παιχνίδια, παίξαμε τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ, παίξαμε στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Βαλκάνιος ψηλός για να συμπληρώσει:

«Οι Σέρβοι έχουμε συνηθίσει να μην πληρωνόμαστε για 1-2 μήνες, οπότε ήμουν έτοιμος αλλά οι Αμερικάνοι… βγάζουν τα κορδόνια από τα παπούτσια τους μόλις αργήσει λίγο ο μισθός.

Με κάποιο τρόπο καταφέραμε να κάνουμε μία καλή σεζόν. Έβλεπα τον εαυτό μου στην Θεσσαλονίκη για ακόμη 2-3 χρόνια. Δεν είμαι αυτός που θέλει τεράστια συμβόλαια αλλά θέλω να νιώθω ότι είμαι σε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον, που ο Άρης δεν ήταν».