Skip to main content

Ντραγκίτσεβιτς: Να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη

«Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για μας. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν πήγε καλά», δήλωσε ο Μαυροβούνιος σέντερ του «Αυτοκράτορα».

Για το πώς κύλησε η φετινή σεζόν με τον Άρη και ποια είναι τα σχέδιά του για την επόμενη αναφέρθηκε μιλώντας στην ιστοσελίδα «Pressaris», ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος σέντερ του «Αυτοκράτορα»:

-Βλάντο, πως περνάς τις μέρες σου εν μέσω καραντίνας;

«Είναι αρκετά βαρετό να βρίσκεσαι όλη τη μέρα στο σπίτι, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε εξαιτίας του ιού. Προσπαθώ πάντως να ακολουθώ τις οδηγίες και το πρόγραμμα που μας έχει δοθεί από τους ανθρώπους του Άρη και να παραμένω όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση, κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι μου».

-Πώς κρίνεις τη σεζόν ως τώρα; Πώς επέδρασε η αλλαγή προπονητή στην ομάδα;

«Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για μας. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και περιμέναμε και σίγουρα δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες που είχαμε όλοι στην ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν πήγε καλά… Όσον αφορά στην αλλαγή προπονητή, αυτή επέδρασε θετικά. Ο κόουτς Καμπερίδης έφερε νέα πνοή και ενέργεια. Χάρηκα πολύ που δούλεψα μαζί του και πιστεύω πως έχει ένα σπουδαίο μέλλον μπροστά του».

-Ο Άρης παρουσίαζε δύο διαφορετικά πρόσωπα εντός έδρας και εκτός έδρας, όπου δεν είχε καταφέρει να πάρει νίκη…

«Έτσι είναι… Στην έδρα μας ξεκινήσαμε να παίζουμε ακόμα καλύτερα με τον νέο μας προπονητή, είχαμε και πάντα στο  πλευρό μας τους καλύτερους οπαδούς στο πρωτάθλημα, οπότε πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Παίζοντας όμως μακριά από το σπίτι μας ήταν μια διαφορετική ιστορία. Όσο ήμασταν πίσω στο σκορ χάναμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν μπορούσαμε να ανακάμψουμε ομαδικά».

-Πιστεύεις πως αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, ο Άρης θα πετύχαινε τον στόχο του;

«Ναι είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρναμε στο τέλος».

-Τι είναι αυτό που θα κρατήσεις στη μνήμη σου από τη φετινή σεζόν και τι είναι εκείνο που θες να ξεχάσεις;

«Σίγουρα θα θυμάμαι την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοί μας όταν παίζαμε στην έδρα μας. Από την άλλη πλευρά θέλω να ξεχάσω το κλίμα που υπήρχε μετά από τις ήττες εντός και εκτός έδρας».

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα σεζόν; Έχεις συζητήσει με τον Άρη;

«Μίλησα με τον ατζέντη μου και μου ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες καλές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η δική μου γνώμη είναι πως αν μείνω στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν, θέλω να αποτελώ μέλος του Άρη και γιατί όχι να κλείσω εκεί την καριέρα μου με τον κόουτς Καμπερίδη. Με τη διοίκηση δεν έχω μιλήσει ακόμα, όμως είμαι βέβαιος πως θα γίνει μόλις κοπάσει όλο αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό».