Skip to main content

ΝΒΑ: Στο Νο27 όλων των εποχών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το ΕSPN αποθέωσε τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και MVP της περσινής σεζόν υπογραμμίζοντας ότι «τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη».

Στο Νο27 της λίστας των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών του ΝΒΑ σύμφωνα με το ESPN κατετάγη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγωνίζεται από το 2013 στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου που φέτος κλείνει τα 74 χρόνια ζωής και το διάσημο αμερικανικό δίκτυο έφτιαξε μία λίστα με τους καλύτερους παίκτες που αγωνίστηκαν ποτέ σε αυτό, όσες δηλαδή και οι σεζόν του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο MVP της σεζόν 2019-19 άφησε πίσω του ιερά τέρατα του μαγικού κόσμου όπως οι Τζον Στόκτον, Άλεν Άιβερσον, Αϊζέια Τόμας, Πάτρικ Γιούιν κ.α ενώ πριν τη διακοπή της φετινής σεζόν λόγω του κορωνοϊού μετρούσε 29,6 πόντους, 13,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα για τη σεζόν 2019-20.

«Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πέρα από το όνομα, για να καταλάβεις την άνοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ πριν τα 25 του. Πριν το όνομά του γίνει διάσημο, τον αποκαλούσαν "Greek Freak" γιατί δεν μπορούσαν να προφέρουν το επίθετό του. Ο MVP είναι στο δρόμο να κατακτήσει και φέτος το βραβείο, την ώρα που δείχνει όλο και καλύτερος, με τα νούμερά του να είναι απίστευτα, πριν σταματήσει η δράση. Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη», αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο του ESPN.