Skip to main content

Το ρεκόρ του Γεωργιάδη στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε στον αγώνα των 21 χλμ. του ημιμαραθωνίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και φωτογραφίες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τα... αθλητικά του και έτρεξε στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε στον αγώνα των 21 χλμ. του ημιμαραθωνίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του. Μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα παροτρύνοντας τον κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης: «Τερμάτισα στον φετινό νυκτερινό ημιμαραθώνιο, στη Θεσσαλονίκη φέτος στις 2 ώρες και 14 λεπτά. Είναι 13’ λιγότερα από την επίδοση που είχα κάνει πέρυσι. Είμαι υπερήφανος, διότι προπόνηση ενός έτους απέδωσε.

Επί της ουσίας, ο χρόνος τερματισμού είναι δευτερεύον πράγμα. Το σημαντικό είναι η άσκηση. Σ' εμένα, η απόφαση μου να συμμετέχω σε τέτοιου είδους αγώνες και η υπέρτατη πρόκληση να προσπαθήσω να τερματίσω στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. τον Νοέμβριο, μου έκανε απίστευτο καλό».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «Από τη θητεία μου στο Υπουργείο συνειδητοποίησα πόσο λάθος κάνουμε που αδιαφορούμε και δεν βάζουμε λίγη έστω άσκηση στη ζωή μας.

Μακάρι να πείσω έστω και έναν από εσάς να το κάνει.

Αν όλοι μας κάναμε έστω 20’ άσκηση την ημέρα, θα είχαμε τεράστια μείωση στα εμφράγματα και στα εγκεφαλικά, στην παχυσαρκία και το κυριότερο θα απολαμβάναμε διαφορετικά τη ζωή, διότι η καλή υγεία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ποιότητα ζωής».

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Γεωργιάδη, συνδύασε τη φετινή του προσπάθεια με την πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, με επικεφαλής την Έλενα Ράπτη για την καταπολέμηση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

«Μια καμπάνια που ενημερώνει τους γονείς από το ένα Άκρο της Ελλάδας έως το άλλο για μία κρυμμένη μάστιγα που οφείλουμε να ξεριζώσουμε», τόνισε.



Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη: