Skip to main content

Ο ΑγροΤύπος δίνει δυναμικό παρόν στην Agrotica

Ο ΑγροΤύπος θα βρίσκεται στην Agrotica 2012 με δυο περίπτερα προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις νέες εκδόσεις του.
Ο ΑγροΤύπος, πάντα παρών στις εκθέσεις Agrotica, θα είναι και φέτος εκεί με δυο περίπτερα (περίπτερο 3 - ισόγειο stand 3, περίπτερο 9 - ισόγειο stand 7). 
 
Κατά την περιήγησή του σε αυτά ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει μια μεγάλη ποικιλία των εκδόσεων, από το Περιοδικό Γεωργία-Κτηνοτροφία και τα Ειδικά Αφιερώματα, μέχρι βιβλία που καλύπτουν όλο το φάσμα της γεωπονικής επιστήμης, γραμμένα από ειδικούς επιστήμονες και επιμελημένα με εγκυρότητα.
 
Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για το portal agrotypos.gr στο οποίο καθημερινά αναρτώνται οι κυριότερες αγροτικές ειδήσεις από Ελλάδα και Εξωτερικό, άλλα και τεχνικά βίντεο και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της αγροτικής επικαιρότητας. 
 
Τέλος με μια απλή εγγραφή μπορεί μια φορά την εβδομάδα να λαμβάνει στο email του την ηλεκτρονική μας εφημερίδα όπου μπορεί να ενημερωθεί για επίκαιρα θέματα με εκτενή και έγκυρα ρεπορτάζ.
 
Ο ΑγροΤύπος θα βρίσκεται στην Agrotica 2012 προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες για τις νέες εκδόσεις του αλλά και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις σε μια εποχή κρίσιμη που η Γεωργία και Κτηνοτροφία αλλάζουν προφίλ και φαντάζουν ελπιδοφόρες όσο ποτέ άλλοτε.