Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ DEBATE ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Να έρθει στο στούντιο όταν θα είναι κι εγώ εκεί χωρίς σημειώσεις και autocue είπε ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας την αποψινή συνέντευξη Μητσοτάκη.

Με κεντρικό σύνθημα «ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη των λαών», πραγματοποιήθηκε απόψε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.  

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «στα πρόσωπα των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή καθρεφτίζεται το πρόσωπο της Ελλάδας της νέας εποχής».

«Οι συγκεντρώσεις μας παντού, η ανταπόκριση και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν θυμίζει μέρες χαλαρής ευρωεκλογικής μάχης, αλλά μέρες του 2015. Ο προοδευτικός και δημοκρατικός κόσμος συσπειρώνεται ξανά, ενεργά δυναμικά στη Προοδευτική Συμμαχία» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Oι επιθέσεις και οι απειλές από εκείνους που χρεοκόπησαν τη χώρα και τα αφεντικά τους, μάς κάνουν πιο δυνατούς. Όσο εκείνοι γεμίζουν τηλεοράσεις και ραδιόφωνα με ψέματα και απειλές, τόσο οι προοδευτικοί πολίτες θα γεμίζουν γήπεδα και πλατείες ανά τη χώρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας που εξεπέλυσε σφοδρή επίοθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ σε τηλεοπτική μονομαχία. Να έρθει στο στούντιο όταν θα είναι κι εγώ εκεί χωρίς σημειώσεις και autocue είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην αποψινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος στην τηλεθέαση και πρόσθεσε ότι εάν θέλει να αποκτήσει μεγάλη τηλεθέαση «να έρθει στο στούντιο όταν θα είμαι κι εγώ εκεί, να αντιπαρατεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς υποβολείς, για την οικονομία, την Ευρώπη, τα εθνικά θέματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ