Skip to main content

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη στη DETROP

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη, γνωστός από τα βιολογικά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας, θα συμμετάσχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, DETROP που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη, γνωστός από τα βιολογικά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας και τα σπιτικά Ντολμαδάκια της Μαριάννας, θα συμμετάσχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, DETROP, στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 7, έως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.

Η παρουσία θα λάβει χώρα στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων Ποτών Εξωτερικού (ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ), στο περίπτερο 15.

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη και τα Προϊόντα Μαριάννας αποτελούν μια οικογενειακή και ιδιαίτερα εξωστρεφή επιχείρηση της Χαλκιδικής. Μετρώντας ήδη 19 χρόνια συνεχούς καινοτομίας στα βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, εξάγει τα γνωστά Αμπελόφυλλα Μαριάννας από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία. Επίσης, εξάγει τα κατεψυγμένα Ντολμαδάκια Μαριάννας και τις κατεψυγμένες χειροποίητες Πίτες Μαριάννας στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη φετινή DETROP, η οικογενειακή επιχείρηση θα παρουσιάσει ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν με στόχο τις εξαγωγικές αγορές: τα Ντολμαδάκια Μαριάννας σε βαζάκι.

Πρόκειται για τα γνωστά χειροποίητα Ντολμαδάκια Μαριάννας με βιολογικά αμπελόφυλλα και φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης, που τα τοποθετήσαμε σε βαζάκι και τα ετοιμάσαμε, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε αμέσως, χωρίς καμία προετοιμασία. Μετά από δοκιμές που κράτησαν πάνω από ένα χρόνο, το προϊόν αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την οικογενειακή επιχείρηση και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της ΔΕΤΡΟΠ.  

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα πετυχημένα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης, όπως οι Πίτες Μαριάννας, τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας, το παραδοσιακό Πετιμέζι και τα Αμπελοβλάσταρα Μαριάννας.