Skip to main content

Οι UB40 με τον Αντώνη Ρέμο έρχονται στο Θέατρο Γης

Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, οι UB40, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια του και έρχεται για να ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την άφιξη των UB40 στην Ελλάδα και τη σύμπραξή τους με τον καταξιωμένο Έλληνα ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, στις δύο μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν στις 8 Ιουλίου στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης και 10 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα  στον κόσμο, οι UB40, γιορτάζει  φέτος τα 40 χρόνια του και έρχεται για να ξεσηκώσει το κοινό με τις πιο γνωστές επιτυχίες του που έχουν γράψει ιστορία αλλά και να παρουσιάσει κομμάτια από τον τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο «For the Many» το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, ένα άλμπουμ- αναδρομή σε αυτά που έκαναν τη δεκαετία του ‘ 80. Την ίδια στιγμή ,  ξεκαθαρίζουν ότι «έχουν περισσότερα από 10 χρόνια να επισκεφθούν τη χώρα μας και ότι όποιος νόμιζε ότι τους άκουσε πρόσφατα σε συναυλίες στην Ελλάδα μάλλον άλλο συγκρότημα θα είδε».

Πολιτικοποιημένοι και με άποψη , δηλώνουν κατά του Brexit και υπέρ της πολύ καλής μουσικής. Αγαπούν τη reggae- είναι άλλωστε η αγαπημένη τους μουσική που «εισέβαλε» στη ζωή τους στα τέλη της δεκαετίας του’60, όταν στην περιοχή όπου ζούσαν, στο Μπέρμιγχαμ,  έφθασαν πολύ μετανάστες από την Τζαμάϊκα- αλλά ακούν τα πάντα. Είναι μαζί και ενωμένοι 40 ολόκληρα χρόνια, γιατί έχουν κοινή ματιά στη μουσική και στα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια εντάσσεται ένα ακόμα άλμπουμ με διάφορες συνεργασίες τόσο με αναγνωρισμένους όσο και με πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε. Θα ηχογραφούμε τραγούδια και θα κάνουμε περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Εφόσον ο κόσμος αγοράζει εισιτήρια και εμφανίζεται στις συναυλίες μας γιατί να σταματήσουμε; Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και οραματιζόμαστε  πως θα συνεχίσουμε να παίζουμε μέχρι τελικής πτώσης ή μέχρι να φτάσουμε σε βαθιά γεράματα», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του συγκροτήματος.

Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι  για βραβείο Grammy, θα συναντηθούν επί σκηνής με τον διεθνώς καταξιωμένο ερμηνευτή,  Αντώνη Ρέμο, που θα μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και θα μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες. Ο Αντώνης Ρέμος, πρωτοποριακός και με όραμα, υποστηρίζει τις μεγάλες «μουσικές συμπράξεις» δημιουργώντας στιγμές που γίνονται φωτεινές αναμνήσεις. Οι συναντήσεις του με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, έγινε, πλέον, θεσμός.

Ώρα έναρξης: 21.30

Ώρα προσέλευσης: 19.30μ.μ.

Προπώληση : Καταστήματα Public, Πρακτορεία ΟΠΑΠ, Εκδοτήρια Θεάτρου Πέτρας, Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκη και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: www.ticketmaster.gr, www.remosmusic.com, www.public.gr.