Skip to main content

Ο Αργύρης Αγγέλου σε μία εξομολόγηση καρδιάς νοσταλγεί και αποκαλύπτει

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλάει στη Vwoman με αφορμή τη συγκλονιστική παράσταση «Η θηλιά», στην οποία υποδύεται έναν στυγνό δολοφόνο

Γλυκός, ευγενής, χαμογελαστός, προσιτός, ταλαντούχος, προσγειωμένος είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Αργύρη Αγγέλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, παρά τις πρόβες, τις προετοιμασίες και το έντονο πρόγραμμά του, απάντησε αμέσως στο μήνυμα για τη συνέντευξη και με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον διακρίνει ήταν έτοιμος μέσα στα επόμενα 10 λεπτά να ξεκινήσουμε την ηχογράφηση και να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Και κάπως έτσι η συζήτηση μαζί του ξεκίνησε, με ένα νοσταλγικό ταξίδι στα παιδικά του χρόνια στην Χαλκίδα και αναφορές στις σπουδές του στη μουσική, στον κολλητό του, που… « κορόιδευε» γιατί ήθελε να σπουδάσει ηθοποιός- ενώ ο Αργύρης Αγγέλου ήθελε να γίνει μουσικολόγος- αλλά και στην… ατυχή συγκυρία που τον οδήγησε να ασχοληθεί με το θέατρο και να το αγαπήσει τόσο πολύ, αν και μικρός δεν είχε δει ποτέ καμία θεατρική παράσταση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πόσο έντονη μοναξιά βίωσε κατά την περίοδο της καραντίνας. Και όταν η  συζήτηση έφτασε στην παράσταση «Η θηλιά» -στην οποία πρωταγωνιστεί- η φωνή του χρωματίστηκε από ενθουσιασμό, καθώς υποδύεται έναν χαρακτήρα με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό, έναν αλαζόνα νεαρό που διαπράττει έναν φόνο με σκοπό απλά και μόνο να αποδείξει ότι μπορεί να διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Μία ακόμα πρόκληση στην οποία εντυπωσιάζει. Αν και πάντα κρατά χαμηλούς τόνους, μας έχει χαρίσει σπουδαίες ερμηνείες στο θεατρικό σανίδι και έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές και μιούζικαλ όπως  το «Σικάγο», «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές», «Άννυ», «Η μελωδία της ευτυχίας», «Mamma Mia», «Ένα αστείο κορίτσι», «Ο βασιλιάς και εγώ» και πολλά ακόμη. Παράλληλα, έχει παρουσιάσει το «ΤV Quiz», το «Baby Dance» και έχει υπάρξει ο νικητής του  DWTS. Φέτος, τον απολαμβάναμε και τηλεοπτικά ως «Δαμιανό» στη σειρά «Έρωτας με διαφορά» και τον χαρήκαμε στο “Next Top Model”, σε ένα γύρισμα που χάρηκε πολύ. Τηλεοπτικά θα τον δούμε σε έναν guest ρόλο στη σειρά «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά». Και φυσικά θα τον απολαύσουμε στη «Θηλιά» στο θέατρο « ΦΑΡΓΚΑΝΗ », ως αδίστακτο δολοφόνο από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.gr