Skip to main content

Ο Άρης απέκτησε τον 21χρονο Ιρακινό επιθετικό, Μοχανάντ Αλί

Με μια μεταγραφή έκπληξη έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι για τον Άρη - Απέκτησε τον 21χρονο διεθνή Ιρακινό επιθετικό Μοχανάντ Αλί

Ο Άρης στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έκανε γνωστή την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Ιρακινού επιθετικού Μοχανάντ Αλί ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Με μια μεταγραφή έκπληξη έκλεισε το μεταγραφικό παζάρι για τον Άρη καθώς στο φινάλε οι κιτρινόμαυροι έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον 21χρονο διεθνή Ιρακινό επιθετικό Μοχανάντ Αλί ο οποίος ήρθε δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ιρακινού επιθετικού Mohanad Ali Kadhim Al-Shammari με τη μορφή μονοετούς δανεισμού και με οψιόν αγοράς από την Al-Duhail. Ο 21χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 2000 στη Βαγδάτη. Ο Mohanad Ali έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην πρώτη κατηγορία του Ιράκ με τις φανέλες των Al-Shorta SC και Al-Kahrabaa FC.

 Αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, γρήγορα «τράβηξε» πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με το ταλέντο του, αλλά η Al-Duhail SC από το Κατάρ ήταν αυτή που τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2019. Ένας εξάμηνος δανεισμός και 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Portimonense ήταν η πρώτη και μοναδική του –μέχρι τώρα- εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Al-Sailiya SC του Κατάρ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί 28 φορές στο πρωτάθλημα του Κατάρ (8 γκολ, 2 ασίστ), ενώ μετράει και 2 συμμετοχές στο ασιατικό Champions League. Ο Mohanad Ali είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική του Ιράκ (33 συμμετοχές, 17 γκολ), ενώ στο βιογραφικό του έχει ένα πρωτάθλημα Ιράκ και ένα πρωτάθλημα Κατάρ με Al-Shorta SC και Al-Duhail SC αντίστοιχα".