Skip to main content

Ο Άρης ένωσε Θεσσαλονίκη και Μαλεσιάδα - Η δόμη για τον Άλκη πήγε σε χωριό 300 κατοίκων

Το ημιορεινό χωριό 300 κατοίκων επισκέφθηκαν 25 Θεσσαλονικείς μέλη της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» - Ο αθλητισμός που ενώνει

Ξεχωριστούς επισκέπτες από τη Θεσσαλονίκη είχαν χθες οι κάτοικοι της Μαλεσιάδας.

Το μικρό ημιορεινό χωριό, μόλις 300 κατοίκων, στα βορειοανατολικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας υποδέχθηκε πριν τον αγώνα του Άρη Θεσσαλονίκης με τον Παναιτωλικό περίπου 25 μέλη της δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», του συλλόγου που δημιουργήθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου φίλου του Άρη Άλκη Καμπανού αλλά και κατά της οπαδικής βίας και υπέρ του υγιούς φίλαθλου πνεύματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, όπως περιγράφει στη Voria.gr ο δημοσιογράφος Άκης Κατσούδας μετά από μήνυμα που έστειλαν τα ίδια τα μέλη της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» στις σελίδες των social media της ομάδας καθώς γνωρίζαν ότι στην περιοχή υπάρχει μία ομάδα που ονομάζεται Άρης. Όχι όμως ο γνωστός, της Μακεδονίας, αλλά αυτός της Μαλεσιάδας.

Τα μέλη της δομής, όπως τόνιζει στη Voria.gr ο Άκης Κατσούδας, έφτασαν στο χωριό, φιλοξενήθηκαν από τους ντόπιους και ανταλλάξανε κουβέντες γύρω από τις ομάδες τους.

Μάλιστα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή φανελών ανάμεσα στους οπαδούς των δύο κιτρινόμαυρων οπαδών. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν τη φανέλα του δικού τους Άρη, με υπογραφές από όλα τα μεγάλα αστέρια, όπως του Ιτούρμπε, Ζερβινιό, Γκρέι και από άλλους, ενώ οι ντόπιοι τη φανέλα του Άρη Μαλεσιάδας με γραμμένη μία αφίερωση που ανέφερε «τιμή και δόξα στους οπαδούς του Άρη». Παράλληλα, τους προσέφεραν ένα βίβλιο με την ιστορία της δικής τους ομάδος που εκδόθηκε πρόσφατα.

«Μία τρομερή στιγμή ήταν όταν οι οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης είπαν συνθήματα πριν φύγουν για το Αγρίνιο, ενώ καθόμασταν στην ταβέρνα του χωριού. Για εμάς ήταν πολύ σημαντική αυτή η επίσκεψη που προάγει και το φίλαθλο πνεύμα», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και μέλος της ομάδος της Μαλεσιάδας, Άκης Κατσούδας.

Ο Άρης Μαλεσιάδας ετοιμάζεται τη φετινή χρονιά να συμμετάσχει στη Γ' ΕΠΣ Αιτολωακαρνίας μετά από 15 χρόνια απουσίας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

Πηγή φωτογραφιών: Άκης Κατσούδας